Miért olyan nehéz egyeseknek elfogadni azt, hogy vannak olyan mássággal rendelkező (például biszexuális) emberek, akik ki nem állhatják azt a neoliberális politikát, ami a nyugati országok zömében folyik?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok, egyetemista. Az egyetemen van mindenféle (baloldali, jobboldali, centrista, szélsőséges) ismerősöm, viszont a baloldali barátaim egész egyszerűen nem tudják elfogadni / felfogadni azt, hogy biszexuálisként hogyan tudok támogatni olyan nemzeti oldalt képviselő politikai pártokat és mozgalmakat, mint amilyen a FIDESZ-KDNP vagy a Mi Hazánk Mozgalom.2020. máj. 20. 18:03
21/32 tgt válasza:
22/32 A kérdező kommentje:
Köszönjük a Wikipédia perceket, de maradjunk a kérdésemnél.. ;)
2020. máj. 20. 20:47
23/32 anonim válasza:
Jó olvasni ilyen ellenpéldát is .Ne foglalkozz vele,hogy ez másnak furi.Igen,az de mindig vannak kivételek.Én is fiatal vagyok,sokat mászkálok egy meleg haverral.De ledöbbenek,mikor megtudjak,hogy fideszes vagyok.Egyébként nálam nem oszt,nem szoroz az ilyesmi.
24/32 anonim válasza:
Szerintem válaszoltunk többen is, de összegzem akkor. Nem az meglepő, hogy nem szereted a neoliberális, vagy általad neoliberálisnak vélt politikát, hanem hogy olyan embereket támogadsz, akik téged utálnak, illetve a lényednek egy meghatározó részét utálják.
És ezt még csak nem is baloldaliként mondom.
25/32 tgt válasza:
A kérdésed azért értelmetlen, mert a neoliberalizmus éppen hogy jobboldali ideológia. Ha te nem tudod elfogadni, akkor inkább a baloldalhoz állsz közelebb, mint a jobboldalhoz.
26/32 tgt válasza:
Szóval te egy baloldali biszexuális ember vagy, ne szégyelld.
27/32 anonim válasza:
Én ismerek olyan iszlám arab fiatalembert aki aktív fideszes támogató és a kormány politikai életben is igen csak benne van.
Szóval sokfélék vagyunk és az nem mérvadó hogy milyen az ember alapbeállítottsága ahova tartozni akar.
28/32 anonim válasza:
Ha csak a biszexuális-meleg témánál maradjunk : akkor egyetértesz,például azzal ,hogy ti beteg emberek vagytok,akik gyógyításra,meg átnevelő táborokra szorultok ? Elhiszed,hogy ott heterót csinálnak belőled? Mert 1-2 éve leadtak egy ilyen adást a köztévén .
29/32 anonim válasza:
Az a gyanúm, kérdező, hogy te nem is vagy biszexuális.
30/32 anonim válasza:
Amúgy, ha mégis az vagy, én se értem, hogy tudsz olyan pártokat kedvelni, akik téged nem is titkoltan elítélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!