Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországin az emberek...

Magyarországin az emberek miért nem igénylik a nyugati életszínvonalat?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Bocs én igénylem és élünk is olyan jól mint ők. Minden évben nyaralunk külföldön, mindenhova kocsival járunk, hatalmas házunk van, sztem mi élünk olyan jól mint egy átlag nyugati család.
2020. ápr. 20. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Mert nézd meg az egész kelet magyarországot ahol mindenki mindent pénz nélkül csinál, meg akar csinálni.
2020. ápr. 20. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Onnan ered ez az igénytelenség, meg ha valaki 150 ezerért dolgozik akkor a másik három még olcsóbban akar dolgozni, én nem tudom arzénes, vagy nitrátos a víz arra vagy túl sok radon párolog a földből, de a népesség nagyrésze hülye...
2020. ápr. 20. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Mert a kipcsak vér bennünk van.
2020. ápr. 20. 18:42
 5/10 mindentudó99 ***** válasza:
90%
Hogy te nem igényled arról mi nem tehetünk
2020. ápr. 20. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Igényeljük, csak nem kapjuk meg, mert a jelenleg alkalmazott fajelmélet szerint magyaroknak és szlávoknak nem jár.
2020. ápr. 20. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Pont az a baj, hogy csak igénylik, de nem tesznek érte semmit. Elvárják a kormánytól, hogy fizessen nekik 2000 eurós béreket, de ők nem akarnak kreatív ötletekkel előállni, vállalkozásokat indítani, ami által növekedhetnének a bérek... Nem.. Csak követelőzni, elégedetlenkedni tudnak.
2020. ápr. 20. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 Te hol élsz? A magyar emberek sosem voltak híján kreatív ötleteknek, csak éppen itthon kb. lehetetlen magyarként vállalkozást indítani, mert úgy sarcolja a kkv-ket az állam, mint szinte sehol máshol.
2020. ápr. 20. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:

"mindenhova kocsival járunk"

Ez nem nyugati életszínvonal,hanem önző,rongáló.

2020. ápr. 20. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
42%

"Te hol élsz? A magyar emberek sosem voltak híján kreatív ötleteknek, csak éppen itthon kb. lehetetlen magyarként vállalkozást indítani, mert úgy sarcolja a kkv-ket az állam, mint szinte sehol máshol."

Hagyjuk már ezt a baromságot. Ha valakinek valóban vagy egy kreatív ötlete, az nem fog belebukni a kormány kkv politikájába. Ez csak kifogás. Erről beszéltem a hozzászólásomban. Mindig mások a hibásak.

2020. ápr. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!