Magyarországin az emberek miért nem igénylik a nyugati életszínvonalat?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 18:23
1/10 anonim válasza:
Bocs én igénylem és élünk is olyan jól mint ők. Minden évben nyaralunk külföldön, mindenhova kocsival járunk, hatalmas házunk van, sztem mi élünk olyan jól mint egy átlag nyugati család.
2/10 anonim válasza:
Mert nézd meg az egész kelet magyarországot ahol mindenki mindent pénz nélkül csinál, meg akar csinálni.
3/10 anonim válasza:
Onnan ered ez az igénytelenség, meg ha valaki 150 ezerért dolgozik akkor a másik három még olcsóbban akar dolgozni, én nem tudom arzénes, vagy nitrátos a víz arra vagy túl sok radon párolog a földből, de a népesség nagyrésze hülye...
4/10 anonim válasza:
Mert a kipcsak vér bennünk van.
5/10 mindentudó99 válasza:
Hogy te nem igényled arról mi nem tehetünk
6/10 anonim válasza:
Igényeljük, csak nem kapjuk meg, mert a jelenleg alkalmazott fajelmélet szerint magyaroknak és szlávoknak nem jár.
7/10 anonim válasza:
Pont az a baj, hogy csak igénylik, de nem tesznek érte semmit. Elvárják a kormánytól, hogy fizessen nekik 2000 eurós béreket, de ők nem akarnak kreatív ötletekkel előállni, vállalkozásokat indítani, ami által növekedhetnének a bérek... Nem.. Csak követelőzni, elégedetlenkedni tudnak.
8/10 anonim válasza:
#7 Te hol élsz? A magyar emberek sosem voltak híján kreatív ötleteknek, csak éppen itthon kb. lehetetlen magyarként vállalkozást indítani, mert úgy sarcolja a kkv-ket az állam, mint szinte sehol máshol.
9/10 anonim válasza:
"mindenhova kocsival járunk"
Ez nem nyugati életszínvonal,hanem önző,rongáló.
10/10 anonim válasza:
"Te hol élsz? A magyar emberek sosem voltak híján kreatív ötleteknek, csak éppen itthon kb. lehetetlen magyarként vállalkozást indítani, mert úgy sarcolja a kkv-ket az állam, mint szinte sehol máshol."
Hagyjuk már ezt a baromságot. Ha valakinek valóban vagy egy kreatív ötlete, az nem fog belebukni a kormány kkv politikájába. Ez csak kifogás. Erről beszéltem a hozzászólásomban. Mindig mások a hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!