Miért van egy olyan hitrendszer az ellenzéki drukkerekben hogy Gyurcsányék fogják a nyugati életszínvonalat megteremteni Magyarországon?
Csak azért kérdem, mert bohóckodáson, mocskolódáson és patkányozáson kívül mást számomra nem tudtak felmutatni. Igaz úgy tűnik van egy széles réteg akik erre vevő...
Bőkezű ígéreteik fedezeteként sincs nagyon más mint az IMF hitelek
Hát ez az!
Ennél is több konkrétum esetleg?
Nincs ilyen hitrendszer, egészen másról van szó.
Nem tudom neked mit jelent a "Gyurcsányék", ez nekem a DK és nem ők fognak itt bármit is megteremteni.
Még annyi: jelen esetben a drasztikus javítások zöme nem pénzkérdés, hanem hozzáállás kérdése. Na meg szakértelemé. Persze, sok mindenhez pénz is kell, de nem IMF hitel. A pénzre is rengeteg konstrukció van, nem kell a legrosszabbat kiválasztani.
"Nem tudom neked mit jelent a "Gyurcsányék", ez nekem a DK és nem ők fognak itt bármit is megteremteni."
Naiv vagy te nagyon. Jelenleg a DK az ország legerősebb ellenzéki pártja. 2022-ben (az önkormányzati választási siker után érthetően) az ellenzék gondolom egy jelöltet fog állítani minden körzetben, de még azt is kinézem belőlük, hogy közös országos listát állítanak. Ha addig továbbra is a DK marad a legerősebb párt, akkor szerinted melyik pártnak lesz a legnagyobb szava az ellenzéki jelöltek kiválasztásában, a közös miniszterelnökjelölt kiválasztásában? Egyértelműen a DK-é. A DK-n keresztül pedig Gyurcsányé.
Megint abba az irányba haladunk sajnos, hogy Orbán vs Gyurcsányról szól a magyar politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!