Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy ennyire...

Miért van az hogy ennyire gyáva egy nemzet lett a magyar?

Figyelt kérdés

Nézd meg a franciákat, csak egy keveset akarnak az emberektől elvenni és már is lángokban Párizs és minden út lezárva. Vagy a németek akiknél már nincs benzin, mert a kutasok és a teherforgalom sztrájkol.

És sorolhatnám, hogy a miálltalunk elszenvedett eddigi 5 megszorítás közzül a leg kisebb töredékéért áll a bál.

Itt meg? A naghytőke rabszolgái vagyunk, és már a szociális alapjogainkat követeli a nagytőke hogy kevesebbet kelljen adóznia, és semmi.

És csodálkozunk hogy itt tartunk?

2010. júl. 29. 21:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
"te meg egy észak-koreai katonát megszégyenítő feszültséggel éled le minden pillanatodat :)" Én azt a mondatomat teljesen nyugisan mondtam, higgadtam lőném tartón, és még mosolyognék is, amíg te vigyorogva hagynád, hogy téged lőjön valaki tarkón, látod, ez a különbség kettőnk között...
2010. júl. 29. 22:38
 22/28 bumbi02 ***** válasza:
65%

„””látom kérdező már volt dolgod államot igazgatni... hát hajrá hallgatjuk az ötleteidet...

Ez olyan dolog, mintha feltalálnám a teleportációt!

Mire megosztanám veled, már halott lennék.

Hiszen az olaj lobbi, a teherautó gyártók, a mélyépítő konszernek, stb lelövetnének mint egy kutyát!

looooooooooooooooooooooooooooooooool.....

nehogy azt mondd itt nekem ezzel hogy neked vnanak ötleteid hogy hogyan lábaljunk ki csak éppen attól félsz hogy eltesznek láb alól xD:)) ien jó kifogást életemben nem hallottam...

de lényeg a lényeg... könnyü üresen hözöngeni azt se tudván hogy az a megszoritás gazdaságilag jó-e vagy sem, csak annyi látva belőle hogy köcsög megszoritás... aztán kicsit hözöngeni, kimenni tv székházat ostromolni esetleg mer akkor leszünk hazafiak és megmutatjuk a világnak hogy milyenek a magyarok... hülyék..

2010. júl. 29. 22:39
 23/28 anonim ***** válasza:
55%
a kérdező egy idióta nagymagyar, a nagymagyar szó rossz értelmében. azzal, hogy ilyen dolgokat mondasz és ezzel akarod bizonyítani a magyar léted, csak azt árulod el, hogy mekkora egy suttyó is vagy valójában. Akarsz nagy dolgot csinálni a nemzetért? Kerülj olyan szintre anyagi szintre, mint Bill Gates majd ajánld fel egy-két évi jövedelmed az ország javára, mint tette egy régi nagymagyar, a szó jóértelmében nagymagyar...
2010. júl. 29. 22:42
 24/28 anonim ***** válasza:
47%

22.42-es!

Nehogy azt hidd, tudja a kérdező kire gondolsz!

Elég műveletlen, olvasatlan kissrác lehet a kommentjei alapján.

2010. júl. 29. 22:50
 25/28 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:50nak

22:40 valahanyas vagyok... Azért írtam Bill Gates-t és nem Ingvar Kampradot, az IKEA-s fazont, mert reménykedek benne, hogy Billről hallott már valamit, legalább valami viccbenXD

2010. júl. 29. 22:54
 26/28 anonim ***** válasza:
38%
Nagy összegben lefogadom, hogy nem hallott!
2010. júl. 29. 23:01
 27/28 anonim ***** válasza:
53%

1.Oktatás (ez direkt van így,nehogy azt higgyétek hogy "véletlenül" alakult így.)

2.Odadobtak minket a szovjetuniónak => mentalitás.

3.A utóbbi párszáz év történelme => mentalitás

4.Többszörös traumák a nemzet szintjén (törökök,habsburgok,Ivh, Trianon,IIvh,szocializmus,és a jelenlegi rendszer)

2010. júl. 30. 00:00
 28/28 anonim ***** válasza:
Mikor nem volt gyáva nemzet a magyar? Utoljára akkor amikor még olyanról, hogy nemzeti identitás nem is hallottak...
2010. júl. 30. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!