Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy ennyire...

Miért van az hogy ennyire gyáva egy nemzet lett a magyar?

Figyelt kérdés

Nézd meg a franciákat, csak egy keveset akarnak az emberektől elvenni és már is lángokban Párizs és minden út lezárva. Vagy a németek akiknél már nincs benzin, mert a kutasok és a teherforgalom sztrájkol.

És sorolhatnám, hogy a miálltalunk elszenvedett eddigi 5 megszorítás közzül a leg kisebb töredékéért áll a bál.

Itt meg? A naghytőke rabszolgái vagyunk, és már a szociális alapjogainkat követeli a nagytőke hogy kevesebbet kelljen adóznia, és semmi.

És csodálkozunk hogy itt tartunk?

2010. júl. 29. 21:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"""Hülye bunkó franciák a saját országukat gyengítík a sztrájkokkal! Amikor a barom csőcselék a TV székházat felgyújtotta azt ki fizette meg?

Na ez a legjellemzőbb!

Tudod a franciák megvédik a jogaikat és az életszínvonalukat, amire mi képtelenek leszünk amíg olyanok élnek itt mint te. Akik ha éhenhalnak akkor is bunkónak és hülyének tartja azokat akik kiállnak a jogaikért minden esetben és képpen!

2010. júl. 29. 22:15
 12/28 anonim ***** válasza:
82%

Tudod a 30 évnél idősebbek, akik az ország többségét teszik, olyan korban nőttek fel, ahol simán a tömegbe lőnek éles lőszerrel. Ez kicsit letöri a lelkesedést, és nem is egy-két generáció alatt múlik el.

Amikor utoljára volt utcára vonulás, akkor is hamar hamvába halt a támogatás hiánya miatt, pedig a többség egyet értett velük.

2010. júl. 29. 22:16
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
"Én semmilyen országhoz nem kötődöm szóval nekem nincs ilyen." Hazaáruló. Tarkólövés...
2010. júl. 29. 22:22
 14/28 anonim ***** válasza:
39%

"Hazaáruló. Tarkólövés..."

Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy én itt ülök tök nyugisan hátradőlve, meg úgy az egész életemet ez a hangulat határozza meg, te meg egy észak-koreai katonát megszégyenítő feszültséggel éled le minden pillanatodat :)

2010. júl. 29. 22:23
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
Javítsatok ki ha tévedek, de nem a görögöknél nincs benzin?
2010. júl. 29. 22:25
 16/28 anonim ***** válasza:
67%

"a franciák megvédik a jogaikat és az életszínvonalukat,"

Ember! Hogy a nyavajában védik meg az életszínvonalukat? Ott is gazdasági válság van, mit gondolsz ezt tüntetésekkel el lehet tüntetni?

2010. júl. 29. 22:27
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
És te miért másokat gyávázol, ahelyett, hogy cselekednél? Irány az utca, mutasd meg, milyen tökös legény vagy! Aztán meg nézd meg, mit értél el vele. Persze lehet, hogy egy olyan ember, aki szerint gyávaság, ha valaki nem gyújtja fel rögtön első körben a helyet, ahol él, még örülne is annak, amit elérne. Mármint hogy az élet nem lesz jobb, de legalább úgy nem, hogy pusztíthatsz közben.
2010. júl. 29. 22:30
 18/28 anonim ***** válasza:
29%
Ó szent emberi együgyűség! Tüntetnek aztán eltűnik a világválság megnyílnak a nem létező piacok virágzik a gazdaság, ahogy ezt Pistike elképzeli!
2010. júl. 29. 22:31
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát jobb ölbe tett kézzel ülni és lassan elsorvadni, eltűnni az óceánban, ahol te cs egyetlen csepp vagy? Legalább egy pillanatra kéne megragadni az alkalmat, s meglovagolni a hullámokat! Én sajnos nem tehetem, mivel vidéken élek és mindössze tizenöt éves vagyok.
2010. júl. 29. 22:36
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

kérdező:

Te normális vagy?? Harmadik világi életszínvonal?? Jártál te már mondjuk, Csádban, Etiópiában vagy Irakban? Ahhoz képest nálunk ezerszer jobb a helyzet.

De mondhatnám például Albániát, Boszniát és Macedoniát is, ha Európaiakat akarsz.

De körülöttünk sem jobb a helyzet : Romániában, és Szerbiában is rosszabbul élnek.

"csak egy keveset akarnak az emberektől elvenni és már lángokban Párizs" te azt sem tudod miről beszélsz. A bevándorlók hőbörögtek azért, mert Algéria kikapott, és sokan vannak onnan. Illetve még Izrael miatt is balhéztak, mert megtámadta a török segélyhajót.

2010. júl. 29. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!