Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A műanyag zacskók betiltása...

A műanyag zacskók betiltása előrelépés lenne?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom ugyanúgy lesznek 2021-ben is zacskók, csak papírból. A papírzacskóról meg már többször leírták, hogy nem is környezetbarátabb az előállítása. Szóval hogy van?
2020. máj. 19. 20:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%
Aha... szóval ha valamit nem látsz, akkor az nem létezik? :)
2020. máj. 19. 22:06
 22/34 A kérdező kommentje:
Te mondod, hogy nincs ott a szemét, nem én.
2020. máj. 19. 22:07
 23/34 anonim ***** válasza:
93%
Én?? Valóban? Na, akkor hagylak is. További jó vitatkozást magaddal :)
2020. máj. 19. 22:09
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

#23 most te értetted félre a kérdezőt.

A végtelen tárolást, nem a kapacitásra, hanem az elzárásra értette...

De semmit nem lehet végtelen ideig elzárni, a korrodáció kíméletlen dolog.

Ezek jó, de idéglenes megoldások csak.

2020. máj. 20. 00:22
 25/34 anonim ***** válasza:

"Elgondolkodtak" a kormányban is ezen a kérdésen... :)

Vissza lett vonva a javaslat.

2020. máj. 20. 09:25
 26/34 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem gondolkodtak el tényleg rajta. Tartok tőle, hogy ez megint csak valami Greenpeace-LMP lobbi a környezet érdekeit leszarva.
2020. máj. 20. 10:37
 27/34 anonim ***** válasza:
54%
Én úgy vagyok vele, hogy ennek a bolygónak már úgyis mindegy, van kb 50 év hátra aztán csókolom. Semmi törekvés nincsen arra, hogy ezt a mértéktelen pazarlást meg szemetelést, szennyezést visszaszorítsák. Senkit nem érdekel,hogy hányan írnak alá valamit, ha a politikai meg gazdasági elit nem akar valamit. Nem tehetünk mást, mint nem gondolni rá és nem stresszelni rajta. Az ilyen elektromos autós meg újrasznosítósdi viccparádék meg csak beetetések, senki nem gondolja komolyan.
2020. máj. 20. 18:49
 28/34 anonim ***** válasza:
25%

50-év...

Rohadt vicces, meg az is hogy mindenki a multicégektől meg a politikai vezetéstől várja a megoldást....

Azt vágjátok, hogy azok csak a mi igényeinkre reagálnak?

Nekünk közembereknek kell tudatosabban élnünk, nem várni a sültgalambot...

Ezért rühhelllem Greta Thunyacsápot...

Mindenkit kioszt, hogy ki hol tehet a környezetszennyezésre, de hogy az ő generációja a szent apostolai, akik megmondják a tutit....

Hát nem... a gretista vallástkövetők egy napos tüntetéssel több szennyet termelnek, mint bármely tata, vagy nyugdíjjas paraszt egész életében.... (kivéve a nagyvárosi nyuggerek, de az külön állatfaj)

Gréta ha tényleg jót akarna tenni, és nem csak reklámot nyomatna, akkor a saját generációját szólítaná fel mértékletességre, hogy az ő generációjuk legyen az akikhez alkalmazkodnak a multik....

2020. máj. 21. 00:11
 29/34 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom, szerintem a zöldek több kárt tettek a bolygónak, mint bármely másik politikai csoportosulás. Magyarországon már Bős-Nagymaros óta látjuk, hogy amihez a zöldek hozzányúlnak, az károsabb lesz a környezetre, mint eredetileg volt.
2020. máj. 21. 00:22
 30/34 A kérdező kommentje:
És igen, vicc, hogy az évente új okostelefont vásárló fiatalok nézik le a nyugdíjasokat a környezetszennyezésért.
2020. máj. 21. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!