Magyarországon akkor lesz igazán előrelépés, ha kihalnak a kádárista nyugdíjasok?
Ember számolj már. közel 30 éve volt a rendszerváltás. 30 éve demokratikusan megválasztott kormányunk van. 30 javítjuk a szocializmus hibáit és még mindig nem sikerült.
A demokráciában már több mint egy generáció felnőtt és én nem látok változást. Csak az párttitkár elvtárs szót cseréltük ki képviselő úrra.
Biztosan az a néhány kádárista nyugdíjas az oka 30 év után is.
"Sajnos nem mert a normalis ember ki ment nyugatra maradtak a genetikai hulladékok...."
Ahhaa, szóval te is maradtál.
Én sajnos azt tapasztalom, hogy újratermelődnek.
Vidéki vagyok, de a környezetemben látok egy rakás huszonévest, akik proliként gondolkodnak.
"Magyarországon akkor lesz igazán előrelépés, ha kihalnak a kádárista nyugdíjasok?"
Eltaláltad.
Megtörtént, azok a nyugdíjasok már sokkal kisebb számban vannak - gyurcsányodat és az mszp-t már nem voltak képesek újra választani. Végre előre léphetett az ország és halad is szépen.
#9 nincsenek kisebv számban, csak most a fideszre szavaznak, mert ad bözsiutalványt, meg krumplit, és retteghetnek a hanyatló nyugattól, szovjet elvtársaik védelmében. És ott vannak az újabb kádáristák is, a 40-es, 50-es, 60-as lumpenprolik, akik még a "boldog békeidők" rendszerében nevelkedtek, mint pl te is.
Ezért nincs előrelépés az országban, folytatódik a lecsúszás az MSZMP-KISZ csapat vezetésével, ahogy az elmúlt 30(70) évben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!