Miért van az, hogy Orbán paírról olvassa a szövegét, addig Gyurcsány Ferenc fejből darálja a dumát?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 19:00
11/19 anonim válasza:
De amúgy azt nem tudhatod, hogy Gyurcsány mennyire tanulja be a szöveget.
12/19 anonim válasza:
Azért, hogy nehogy véletlenül kipcsakozzon.
13/19 anonim válasza:
Betanulja. A tv-ben is volt vele egy műsor régebben, ahol gyakorolta a leírt beszédét.
14/19 anonim válasza:
Mert szerintem Orbán tárgyilagos,Gyurcsány meg azt mondja,amit a nép hallani akar.Egyébként Karácsony Geri beszédei szerintem egyre jobban hasonlít Gyurcsányére,sőt túltesz rajta,mert van hogy halk zene is szól a háttérbe.Rafkós húzás...
15/19 anonim válasza:
Mert Orbánnal ellentétben Gyurcsány érti is, amiről beszél.
Szövegből nem lehet beszélni, csak felolvasni más gondolatait.
Ez egyébként jellemző az ellenzéki politikusokra. Lásd például: Jakab.
16/19 anonim válasza:
Fletónak mindegy mit mond nincs veszteni valója mindenki tudja,hogy nemnormális.
Viktornak viszont miden betűjét figyeli az ellenzék,hogy melyikbe köthet bele vagy forgathatja ki.
Ő nem hibázhat.
17/19 anonim válasza:
Lehet, hogy így van, de Orbán legalább nem mond marha sok baromságot. Gyurcsány meg azon van, hogy újra csődbe vigye az országot.
18/19 anonim válasza:
#17 (Ugyan az vagyok)
Ja és azért, mert Orbánnak van mit mondania, igen is sok dolgot... Addig Gyurcsány azért mondja fejből, mert igazából nincs semmi mondanivalója.
19/19 anonim válasza:
18. Van mit mondania, csak nem azt, amit kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!