Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Orbán...

Miért van az, hogy Orbán paírról olvassa a szövegét, addig Gyurcsány Ferenc fejből darálja a dumát?

Figyelt kérdés

2020. máj. 18. 19:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%

Gyurcsánynak jobb a színpadi képességei. Kiváló színész lett volna belőle. Pont ezáltal tudja olyan jól megtéveszteni a követőit. Orbán ezzel szemben tárgyilagos, száraz, tehát nem próbál az érzelmeidre hatni úgy, mint Gyurcsány.

Attól, hogy valaki jó szónok, még nem lesz jó politikus is. Gyurcsány katasztrofális politikusok. Sajnos sok birka embert megnyer a színpadias beszédeivel.

2020. máj. 18. 19:03
 2/19 anonim ***** válasza:
47%

Egyébként Orbán is tud beszélni papír nélkül, ha akar:

Ez az elmúlt 30 év egyik legjobb felszólalása, amit elhangzott a parlamentben:

[link]

2020. máj. 18. 19:05
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Mert a 🐍-ok 🐍-znak

[link]

A legnagyobb kétszámjegyû prímszám még mindig a "11". 🤪🤣

[link]

(Evvel NEM is lenne gond, ha nem kioktatóan mondaná, mert hibázni mindenki hibázhat).

A DK-t pedig le Kell váltani akkor is, ha nem is ô van kormányon. 🤪🤣

[link]

Ûdv: Független jobboldali nacionalista

2020. máj. 18. 19:05
 4/19 anonim ***** válasza:
59%
Ferit is láttam már papírról olvasni. Orbánt meg már láttam papír nélkül beszélni kb 40 percet. Na akkor ez mit is jelent?
2020. máj. 18. 19:07
 5/19 anonim ***** válasza:
35%
Orbán már elitta az agyát, úgy meg nehéz remekelni xDD
2020. máj. 18. 19:11
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

Gyurcsány:

Egy pohárka pálinka után szerintem te is képes lennél papír nélkül szónokolni (Gyurcsány módján összevissza, kígyózva).

Orbán:

Még 2006 környékén a magyartanárnőm feltett nekünk egy kérdést: Szerintetek kik voltak és kik a magyar nép legjobb szónokai. Mindenfélét mondtunk, a tanárnő pedig azt mondta, hogy a magyar történelem legjobb szónoka Kossuth Lajos volt, a legjobb élő szónok pedig Orbán Viktor.

Ezen azóta sokszor elgondolkoztam, főleg (ahogy mindenki) hogy látom, hogy Orbán gyakran olvass papírból. Ettől függetlenül, a beszédjében minden a helyén van: nem csapong, a beszédei komolyan fel vannak építve, az előadásmódja is tökéletes (az olvasás kivéve). Láttam már beszélni papír nélkül is: egyáltalán nem hasonlítható össze a részeges Kígyó előadásmódjával.

2020. máj. 18. 19:13
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
Orban azert les papirbol, mert konkret adatokrol beszel ... Gyurcsany meg csak fossa a szot.
2020. máj. 18. 19:14
 8/19 anonim ***** válasza:
32%

Szegény Orsós gyárilag annyira buta, hogy megszólalni se tud, jól képzett, jól fizetett szövegírók adják a szájába a szót.

Fletónak meg a tudása és a tapasztalata is megvan a retorikához.

2020. máj. 18. 19:18
 9/19 anonim ***** válasza:
22%

Mert azon kívül, hogy a standard szöveg megy neki (emútnyócévSorosmigránsGyúrcsány és társai), egyébre már nem futja...

A dakotizmusa viszont nagyon alább maradt...

2020. máj. 18. 19:18
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
Mert egy miniszterelnöknek jól és hiba nélkül kell szónokolni, még ha papírról is. Ellenkező esetben kifigurázzák.
2020. máj. 18. 19:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!