Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormány annyira utálja...

Ha a kormány annyira utálja az Európai Uniót, akkor miért nem lépünk ki?

Figyelt kérdés
Most is szidják őket, hogy miért foglalkoznak Magyarországgal, mikor a mi demokráciánkkal minden rendben, és hogy az Unió a mi nemzeti és keresztény hazánk ellen van. Ha nem tetszik nekik, akkor miért nem lépünk ki?

2020. máj. 18. 15:31
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye, csak van jobb dolgom is, mint a politikával foglalkozni (tanulás). Vannak szélsőséges liberális és jobboldali ismerőseim is, így hideget-meleget is kapok, ezért sem tudom eldönteni, hogy mi igaz és mi nem. Se médiából, se a sajtóból nem tudok tájékozódni, mert mindegyik valamelyik oldal felé torzít, az objektív igazságot pedig semmi kedvem keresgélni, mert elmenne vele a fél napom. Pedig érdekel a politika, mármint nem ez, hanem ahol kicsit több a tisztesség és a becsület.

Nem tudom, ezért miért lennék hülye. Igyekszem mindenkit meghallgatni és mindenkinek egy kicsit igazat adni, nem fekete-fehéren nézni a dolgokat. Ezért írtam mindent úgy, hogy "szerintem", "úgy gondolom", stb... Nincs határozott álláspontom.

2020. máj. 18. 19:33
 32/34 anonim ***** válasza:
33%

#27 "Mellesleg (bár lehet naiv vagyok) azt sem hiszem el, hogy a nyugati országok és Brüsszel akarná, hogy bevándorlók lepjék el az országot. "

Tudod elég szánalmas 5 év után még itt tartani. Volt "önkéntes" kvóta ami miatt az eu-s bíróságon is betámadták az országot, mert hogy mert nemet mondani arra amit úgy neveztek, hogy önkéntes. Ítéletet hoztak arról, hogy az uniós kötelezés szerint be kellett volna fogadnunk a kijelölt illegális migráns mennyiséget - csak a bürokrácia elhúzta és már nem lehet betartatni velünk, mert a határidő lejárt. Azóta is folyamatosan terítéken van a kötelező betelepítés, az illegális migránsok szétosztása az összes országba - hozzánk is. A határkerítés és a hozzá alkotott törvények miatt nem engedték hogy Trócsányi EU biztos lehessen, holott a jelöltek között neki volt a legnagyobb szakmai és európai uniós tapasztalata.

Ahogy nemrégen jött ki a következő eu-s bírósági döntés arról is hogy a tranzit zóna nem megfelelő. Kötelezettség szegési eljárás van ellenünk az illegális migráció megakadályozása miatt, folyamatosan fasisztázzák az országot amiért nem léphet be a zöldhatáron aki csak akar papírok nélkül. Már 2,5 millióan jöttek be az elmúlt években Európába illegálisan, töredékük sem érkezett olyan helyről, ahonnan valóban menekülniük kellett volna. Mégis mi kell még neked hogy felfogd, folyamatos az illegális migránsok betelepítése és egész Európát olyanná akarják tenni mesterségesen amilyenné a német, brit, francia vagy svéd nagyvárosok lettek már?

2020. máj. 18. 19:37
 33/34 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy szánalmas lennék, mert mai napig hallani erről a témáról, így nem én hoztam fel öt év után.

Azt értem, hogy jönnek bevándorlók Európába (köszönöm az igen kedves magyarázást, felfogtam), de azt viszont nem, hogy ha Magyarországnak ennyire rossz az Unió, hogy német, brit, francia vagy svéd nagyvárossá akarják tenni Magyarországot is, akkor miért nem lépünk ki? Megakadályozni ezt úgyse tudjuk, hisz kisebbségben vagyunk, ráadásul gyengébbek is.

2020. máj. 18. 19:53
 34/34 anonim ***** válasza:
83%
Jonas! Gond van a fogalmakkal. A migráns: gazdasági bevándorló, és az ukránok ugyanazok, gazdasági bevándorlók, akik olcsóbban dolgoznak, mint a magyar, és ez jobban megéri sok munkaadónak. A külhoni magyarok is gazdasági bevándorlók, ergo migránsok ők is, ez nem fajfüggő.
2020. máj. 18. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!