Ha a kormány annyira utálja az Európai Uniót, akkor miért nem lépünk ki?
"ballib álhírgyár"
Miközben a kormánysajtó havi tucat sajtópert veszít el, a "ballib álhírgyár" meg évente 2-3-at. :D
Itt beszél Orbán az Eu-val való viszonyáról:
Nem csak "ballib" helyekről tájékozódom. Ma épp a Hír TV-n néztem egy fideszes parlamenti felszólalását (véletlen arra kapcsoltam, aztán ott maradtam), és ő mondta, hogy Brüsszelnek nem szabadna támadnia a magyar demokráciát, és hogy az Unió mennyire a magyarok ellen van.
"Miközben a kormánysajtó havi tucat sajtópert veszít el, a "ballib álhírgyár" meg évente 2-3-at. :D"
Kit beszélt most a jobboldali álhírgyárról? Én nem olvasok se origot, se pestisrácokat, se 888-at, se semmilyen jobb vagy baloldali álhírportált. Csak és kizárólag Orbán és a kormány tagjainak nyilatkozatait, parlamenti felszólalásait követem figyelemmel. Nincs szükségem se jobbos, se balos torzításra.
Ha valakit szid a neje, hiába szereti, a neje már (nagy eséllyel) nem akar vele lenni.
Ha az EU-nak nem tetszik a jelenlegi magyar helyzet, akkor arra nem gondolunk, hogy lehet a mi hibánk? Ha több olyan ország 'ellenünk van', ráadásul olyan országok, akik azért egy icipicit jobban teljesítenek nálunk.
Ha pedig nem tetszik a kormánynak a jelenlegi helyzet, és bezzegrégenmáshogyvolt, akkor ki lehet lépni. Nem hiszem, hogy az Unió nélkülünk annyira nagy bajban lenne. Orbán pedig egyedül kétlem, hogy vissza tudná állítani a régi Uniót, mégha talál is egy-két szövetséges pajtit a szintén alsóbb helyekről (mert biztos, hogy a jobb helyzetben lévő országok szóba se állnának vele).
"ő mondta, hogy Brüsszelnek nem szabadna támadnia a magyar demokráciát, és hogy az Unió mennyire a magyarok ellen van"
Az egy tény, hogy Brüsszel a magyar felfogás ellen van. De ketté kell választani magát a rendszert, és a brüsszeli, magyar felfogás gyűlölő bürokratákat.
De tanultam, viszont a történelmből inkább tanulni kellene, mintsem megismételni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!