Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzék mikor kér elnézést a...

Ellenzék mikor kér elnézést a hazugságaikért?

Figyelt kérdés

Az ellenzék helytelenül állította hogy a kormány nem jól kezeli a válságot, ugyanis többek között nem elég a tesztek számam. És ugyebár a vírust nem a kormány intézkedései és nem a tesztek száma állítja meg. Nekem az index cikkéből viszont úgy tűnik vagy a kormány kezelte jól a válságot és mostmár kezdheti enyhíteni az intézkedéseket, vagy nem a tesztek száma a lényeg! Ugyanis 8276 torokváladék-vizsgálatból (PCR) mindössze 2 pozitív eredmény született! [link]

Az az ellenzéki narratíva is hazugság volt hogy a Fidesznek felhatalmazási törvénnyel örökké való telyhatalma lessz. A rémhír terjesztéséért büntetés jár. A rémhír olyan megalapozatlan hazugságra épülő vélemény vagy vélemények sorozata, amely csak és kizárólag a félelemkeltés miatt született meg. Ezek általában nem szakértők vagy tények által alátámasztott dolgok. Az ellenzéknek bocsánatot kell kérnie, vagy viselni a következményeket. Ezek a hazugságok és ferdítések csak egyek a sok közül!

2020. máj. 16. 15:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 A kérdező kommentje:
Én Karacsonyról beszéltem. A kormány pedig egy hónappal ezelőtt 200 cég több ezer ember megélhetéséhez járult hozzá.
2020. máj. 17. 15:40
 82/141 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Halleluja...aldassek OV neve...

Ezt szeretted volna hallani?

Ez az ember maga a megtestesult foldre szallt istenseg..

Igy mar jobb?

2020. máj. 17. 15:45
 83/141 A kérdező kommentje:
Nem ezt akartam hallani. Csak hogy nem vagy az a szokásos Orbán fobiás.
2020. máj. 17. 15:46
 84/141 Micimacko67 ***** válasza:
100%

En nem...a nem...

Valaha Fidesz szavazo voltam...en ma is ott vagyok, ahol akkoriban voltam..voltunk egyutt...

A Fidesz es OV hagyott el...

Csodalkozol, ha becsapottnak erzem magam?

Ez nem fobia, ez a keseru tapasztalat...

Imadod a parod, egyforman gondolkotok, ereztek...es a parod elhagy, mert meggondolja magat...hogy erezned magad?

Szeretned utana is?

Hisz becsapott, masnak mutatta magat...

2020. máj. 17. 15:52
 85/141 A kérdező kommentje:
Figyelj én ezt most tiszteletben tartom mert "ki érdemelted a "szememben."" De te és ti is tartsátok azt tiszteletben, és én a jelenlegi vezetés álláspontjával szimpatizálok. Ahogy az ország 70 százaléka egyet ért, és 55%-a szavaz is rá..
2020. máj. 17. 16:37
 86/141 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok ugyanaz mint 10 évvel ezelőtt, 10 évvel ezelőtt minden más volt. Mindenki változott, van aki jó irányba van aki rossz irányba. Van aki a választói akaratát nézte, és a szívére halgatott, van aki nem.
2020. máj. 17. 16:38
 87/141 A kérdező kommentje:
Ez valamilyen szinten rendben (is) van...
2020. máj. 17. 16:39
 88/141 Micimacko67 ***** válasza:
100%

A szavazati aranyokrol es szimpatia szazalekokrol inkabb ne beszeljunk, mert azt mindenki ugy magyarazza akarja...

En ebben az orszagban 10 eve haboruban elek...

Legalabbis a legfobb vezetonk ezt mondja mindig...

Mindig haboruzunk valakivel...ez nem normalis elet igy!

S ebben mindig van nagyobb felelossege aki hatalmat birtokolja...

2/3-al is lehetne olyan gesztusokkal kormanyozni amivel kifogjak a mai ellenzek vitorlajabol a szelet...

Ez nem megy ennek a csapatnak...itt haborunak kell lenni...

Ellenseg kell...a liberalisok, melegek, komcsik, Soros...barki akit lehet nem szeretni, lehet gyulolni...

Miert nem hiszitek el azt, hogy ebbe a haboruskodasba egy ido mulva bele fasulnak a "normalis" emberek is ?

Mast sem hallasz OV-tol, csata,, harc, haboru...

En mar unom...

2020. máj. 17. 16:50
 89/141 A kérdező kommentje:
A jelenlegi kormány nem foglalkozik az ellenzékkel, mert nincs értelme. Nem vitázik, nem figyel oda a gyalazkodásra. Az emberek is így vannak, inkább Facebookon is a haragjukat töltik ki a vezetőkkel szemben, az ellenzéki pártok és cikkek által felhergelt emberek. Én is ebből általában kimaradok, de néha élvezem a vitát. Ez nem háború, hanem a politika erről szól. Folyamatosan az egyik oldal bele köt a másikba. És még sí például a nézőpont intézet ((aki elfogult a momentum iránt is egyébként)) mindig közelebbi számokat ad mint más ellenzéki vagy nyugati felmérések. Azt mutatja hogy az emberek többsége a kormánnyal ért egyet, és a többség nem is foglalkozik vitákkal mert elégedettek! És igen ebben a ellenzéki gyűlölködésnek is szerepe van. [link]
2020. máj. 17. 17:02
 90/141 A kérdező kommentje:
Égyébként nem mi keltjük a háborút a melegek, migransok és a libsik ellen sem. Ők provokálják ki, és van olyan amiből a nép nem enged. Migrans kérdésben is van egy kiskapu amin keresztül az ellenzék tud gyalázkodni ezek a vendégmunkások és a külhoni magyarok kérdése.
2020. máj. 17. 17:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!