Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzék mikor kér elnézést a...

Ellenzék mikor kér elnézést a hazugságaikért?

Figyelt kérdés

Az ellenzék helytelenül állította hogy a kormány nem jól kezeli a válságot, ugyanis többek között nem elég a tesztek számam. És ugyebár a vírust nem a kormány intézkedései és nem a tesztek száma állítja meg. Nekem az index cikkéből viszont úgy tűnik vagy a kormány kezelte jól a válságot és mostmár kezdheti enyhíteni az intézkedéseket, vagy nem a tesztek száma a lényeg! Ugyanis 8276 torokváladék-vizsgálatból (PCR) mindössze 2 pozitív eredmény született! [link]

Az az ellenzéki narratíva is hazugság volt hogy a Fidesznek felhatalmazási törvénnyel örökké való telyhatalma lessz. A rémhír terjesztéséért büntetés jár. A rémhír olyan megalapozatlan hazugságra épülő vélemény vagy vélemények sorozata, amely csak és kizárólag a félelemkeltés miatt született meg. Ezek általában nem szakértők vagy tények által alátámasztott dolgok. Az ellenzéknek bocsánatot kell kérnie, vagy viselni a következményeket. Ezek a hazugságok és ferdítések csak egyek a sok közül!

2020. máj. 16. 15:31
 91/141 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Latod pont errol beszeltem, ez a ket valaszod hűen tukrozi azt amirol beszeltem...

Ti mindent provokacionak vesztek amit barki mas mond, gondol, tesz...

Az fel sem merul, hogy az a valaki abban hisz, fontos neki....

Nem eszmenyeitek, gondolataitok...csak nektek lehetnek...

Imadom a hazamat, buszke vagyok az oseimre...de nem szeretem.a Fideszt...innentol kezdve libsi, hazaarulo vagyok...

2020. máj. 17. 17:18
 92/141 A kérdező kommentje:
Nem vesszük, hanem érződik belőle. Itt Magyarországon ez az emberek véleménye, és ahogyan neked sem tetszik ha bele kötnek valamibe, például agymosottnak vagy Fideszfóbiának, vagy lobbsinek, romkocsmás fiatalnak neveznek stb... Úgy nekem sem tetszik ha agymosottnak, Orbánistának, nyugernek, trollnak, Soros fóbiasnak neveznek. Mi nemzetük vagyunk, ha nem akarunk valamit tartsátok tiszteletben. Nem lehet úgy választást nyerni hogy az ország 40-70 szazalékaval áltok szemben.
2020. máj. 17. 17:23
 93/141 A kérdező kommentje:
Nemzetiek/ nemzethűek
2020. máj. 17. 17:24
 94/141 A kérdező kommentje:
És ez nem a Fideszről szól. Itt van például a Mi Hazánk, mindenki Fideszistazza, Orbánistázza Torockait, csak mert nem mindenben szidja Orbánnak az anyját.
2020. máj. 17. 17:25
 95/141 Micimacko67 ***** válasza:
86%

Toroczkait inkabb ne is emlegesd...

Mai napig nem.tiszta szamomra, hogy hogyan es miert uszta meg a 2006-os dolgait!

Ennel kevesebbert perbe fogtak sok embert!

2020. máj. 17. 18:00
 96/141 A kérdező kommentje:
És Gyurcsány hogyan úszta meg a dzemkilövetést, meg hogy az emberekre külte a lovas rendőröket? Csodálkoztak aztán hogy aggreszívak.
2020. máj. 17. 18:43
 97/141 A kérdező kommentje:
Már nem azért mert vele szimpatizálnák, egyszer régen volt már szélső jobbos, fasiszta kormányunk.
2020. máj. 17. 18:45
 98/141 Micimacko67 ***** válasza:
74%
Azt, hogy Gyurcany hogyan es miert uszta meg, arra OV tudna igazan valaszt adni...tole kerdezd meg!
2020. máj. 17. 19:05
 99/141 qkker1 ***** válasza:
100%

"amiért rendőrség is nyomoz már Karácsony Pesti úti idősothon ellen, hogy az egyik beteg rühes volt. "

Egyszer már leírtam, de a narancsködön nem jutott át, megpróbálom, hátha most sikeres lesz!

AZ OTTHON NAPI MŰKÖDÉSÉÉRT, ápolói/orvosi létszám meglétéért, takarítás, élelmezés.stb./ AZ OTTHON VEZETŐJE A FELELŐS ÉS NEM A FŐPOLGÁRMESTER!

NEM MELLESLEG ŐSFIDESZES AZ IGAZGATÓ "ÚR"!

2020. máj. 18. 07:40
 100/141 qkker1 ***** válasza:
100%

"Hogy magyarázod hogy másikba nem jutott be a vírus???"

Kicsit keresgélsz a neten/ google a barátod/, és találsz még jónéhány idősotthont, ahová bejutott a vírus!

2020. máj. 18. 07:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!