Nyugtassatok meg, hogy nem lesz enyhítés Budapesten??
Figyelt kérdés
Nagyon rossz lenne, berobbanna a járvány mert a sok ember egyből menne shoppingolni meg mekdánelcbe. Hatalmas baj lenne belőle.2020. máj. 16. 07:44
11/40 anonim válasza:
Szerintem legyen csak enyhítés náluk is, de azt valahogy meg kellene akadályozni, hogy lejárjanak "vidékre"!
12/40 A kérdező kommentje:
Fél évig még legalább kötelezőnek kell maradnia a maszk hordásnak, de annak is akkor lenne értelme ha utcán is az lenne. Állandóan!!!
2020. máj. 16. 09:59
13/40 anonim válasza:
12: Szerintem te meg menj el lakni egy barlangba vagy egy lakatlan szigetre! Örökre!!!
14/40 anonim válasza:
Ha egy kicsit is gondolkodnál, kérdező, akkor rájönnél, hogy ez lehetetlen. Nagyon sok vidéki dolgozik Budapesten. Köztük olyanok is, akiknek a munkája nélkülözhetetlen, pl. orvosok, ápolók, rendőrök, tűzoltók, élelmiszeripari dolgozók, boltosok, stb. Ha őket nem engedjük be, Pesten kitör az anarchia, és sokkal többen meghalnak, mint ahányan a vírusba valaha is belehalnának.
15/40 szántóvető válasza:
"Amint nálunk hozzáértőbb emberek úgy látták ,hogy lehet enyhíteni akkor azt hétről hétre meg is lépték."-a közfürdők újranyitására gondolsz ahol lehet vírussal fertőződni?
16/40 A kérdező kommentje:
Addig be lehet költözni Pestre munkásszállóba... Vagy dolgozzon vidéken.
2020. máj. 16. 10:29
17/40 anonim válasza:
Fogalmad sincs a valóságról. A munkásszállók egyébként is tele vannak. Vidéken meg hiába dolgozna, azzal a pesti helyzeten nem tud javítani. Orvosoknak, tűzoltóknak, eladóknak, stb. nincs home offie.
19/40 A kérdező kommentje:
Én agymosott?
Ti vagytok felelőtlenek!
2020. máj. 16. 10:40
20/40 anonim válasza:
15./Itt a tavaszi munkák ideje, menjél szántani meg vetni,ne pancsikoljál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!