Ez lenne a demokrácia és a véleménynyilvánítás szabadsága?
Naponta elvisznek embereket facebook posztokért(!), ráadásul a jól ismert módszerrel: hajnalban kiszáll a rendőrség, és minden további nélkül előállítják a véleményüket kifejező polgárokat rémhírterjesztésért. Hadd ne emlékeztessek, hogy melyik időkre emlékeztet ez a gyakorlat.
Mostantól akkor ez lesz, ilyesmire lehet számítani? Ha ilyen irányba mennek a dolgok, annak hosszú távon mi lesz vajon a vége? Tényleg erre vevő az emberek nagy része?
Jobbosék számára a szólásszabadság:
Én azt csinálok és mondok amit akarok. Aki nem ért velem egyet, nem olyan színű mint én, lényegében nem olyan mint én, az ellenség!
Gyilkosságot, vagy nemi erőszakot is naponta követnek el. Én valamilyen különös oknál fogva mégsem érzem magam veszélyben. Vajon hogy csinálom? Amúgy pedig:
Nagyon helyes a fellépés a rémhirterjesztőkkel szemben!
A rémhirterjesztés bűncselekmény minden normális országban így van ez az EU-ban is. Aki ilyet tesz büntetést érdemel.
#2 Persze, csak ugye ezek az esetek kb. annyira felelnek meg rémhírterjesztésnek, mintha te az utcán ránéznél az első nőre, aki szembejön, és másnap elvinnének a rendőrök.
Érdekes módon persze a kormányt kritizálta mindegyik "rémhírterjesztő", ez is mennyire meglepő dolog!
A gyulai polgármester bejegyzését amúgy tényleg túlreagálta a rendőrség, de nem csoda egy ilyen helyzetben, ahol minden egyes rém hírterjesztővel példát akarnak statuálni. Ennek sincs semmi köze semmilyen politikai kérdéshez, ahogy a 64 éves férfi esete sem. Ez jogi kérdés, nem politikai.
Nem értem, hogy a hozzád hasonlók miért akarják belekeverni ebbe is Orbánékat.
"Én azt csinálok és mondok amit akarok. Aki nem ért velem egyet, nem olyan színű mint én, lényegében nem olyan mint én, az ellenség!"
ezt most úgy mondod, mintha kilőtték volna a szemét ártatlan embereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!