Mi a véleményetek arról hogy az MSZP korlátozza a szabad véleménynyilvánítást a párton belül?
Undorítónak és visszataszítónak tartom ezt. Ez még egy ok arra hogy az életbe ne szavazzak a baloldali összefosásra. (nem vagyok Fidesz párti sem)
Tudom, hogy most ünneprontó leszek és kicsit bezavarok az eddigi nagy egyetértésbe, de halkan megjegyezném azért, hogy a világon mindenütt, minden pártban van pártfegyelem.
Azaz, belül lehet szavazni, de ha eldőlt egy irány, akkor azt kifelé mindenkinek képviselni kell, annak is, aki nem arra szavazott. Máshogy a párt elveszti az arculatát, minden politikusa össze-vissza fog beszélni, azaz nem lesz egy egységes álláspont, amit a párt képvisel ( ha meg nem képvisel semmit és senkit, ugyan kicsoda és miért szavazna rá?).
Az MSZP amúgy pont attól ilyen töketlen, komolyanvehetetlen pártocska, mert össze-vissza nyilatkozgathatnak a politikusai, állandó a vita és a széthúzás. A Fidesz-diktatúrában ilyen meg sem történhetne, ezért sikeresek!
Szóval sokmindenért lehet szidni az MSZP-t (én is szoktam), de az, hogy helyreraknak valakit, aki belülről nyíltan szembe megy a párt politikájával, és teszi ezt az ellenfél pártsajtójában, nos ez azért érthető. Pont hogy gyakrabban kellene ezt csinálniuk, ha valaha is újra fel akarják venni a versenyt a nagyon fegyelmezett, már-már diktatórikus pártfegyelemmel rendelkező Fidesszel. De ez valószínűleg már nem fog bekövetkezni, mert túl sok belső árulójuk van, akiket megvett a Fidesz, és általuk kezdenek „őfelsége ellenzéke“ lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!