Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy az MSZP korlátozza a szabad véleménynyilvánítást a párton belül?

Figyelt kérdés

[link]

Undorítónak és visszataszítónak tartom ezt. Ez még egy ok arra hogy az életbe ne szavazzak a baloldali összefosásra. (nem vagyok Fidesz párti sem)

2016. szept. 19. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Semmi, nem érdekel az MSZP. Téged miért érdekel annyira, hogy kövesd a vele kapcsolatos híreket, sőt külön erről kérdéseket írj ki egy fórumra?
2016. szept. 19. 21:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, amúgy se voltak szimpatikusak. Amúgy csak mondom, hogy a Fidesz is ezt teszi.
2016. szept. 19. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Ez jelenleg (sajnálatos módon) az összes pártnál így van.
2016. szept. 19. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden pártnál így van. Fidesz, Ángyán József. Jobbik, Novák Előd.... stb....
2016. szept. 19. 21:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Mintha számítana is a szociknak...
2016. szept. 19. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:
3%
Nem kell az mszp-sekkel foglalkozni. A nyugati hatalom kiszolgálói, semmi nemzeti érzés nincs bennük.
2016. szept. 19. 22:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy most ünneprontó leszek és kicsit bezavarok az eddigi nagy egyetértésbe, de halkan megjegyezném azért, hogy a világon mindenütt, minden pártban van pártfegyelem.

Azaz, belül lehet szavazni, de ha eldőlt egy irány, akkor azt kifelé mindenkinek képviselni kell, annak is, aki nem arra szavazott. Máshogy a párt elveszti az arculatát, minden politikusa össze-vissza fog beszélni, azaz nem lesz egy egységes álláspont, amit a párt képvisel ( ha meg nem képvisel semmit és senkit, ugyan kicsoda és miért szavazna rá?).

Az MSZP amúgy pont attól ilyen töketlen, komolyanvehetetlen pártocska, mert össze-vissza nyilatkozgathatnak a politikusai, állandó a vita és a széthúzás. A Fidesz-diktatúrában ilyen meg sem történhetne, ezért sikeresek!

Szóval sokmindenért lehet szidni az MSZP-t (én is szoktam), de az, hogy helyreraknak valakit, aki belülről nyíltan szembe megy a párt politikájával, és teszi ezt az ellenfél pártsajtójában, nos ez azért érthető. Pont hogy gyakrabban kellene ezt csinálniuk, ha valaha is újra fel akarják venni a versenyt a nagyon fegyelmezett, már-már diktatórikus pártfegyelemmel rendelkező Fidesszel. De ez valószínűleg már nem fog bekövetkezni, mert túl sok belső árulójuk van, akiket megvett a Fidesz, és általuk kezdenek „őfelsége ellenzéke“ lenni...

2016. szept. 19. 23:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez újdonság?Minden pártnál így működik.Sólyom elnökké választására emlékszel?
2016. szept. 20. 01:29
 9/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
Minden pártnál van szabály, hogy ha az országgyűlésben is másképp szavaz, akkor mennyire büntetik. Ezt hívják pártfegyelemnek, és többek közt ezért sem lennék pártpolitikus. Nekem senki ne mondja meg, hogy mennyire elborultan gondolkozzak.
2016. szept. 20. 06:57
 10/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem újdonság tőlük, 1990 előtt az egész országban korlátozták.
2016. szept. 20. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!