Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mszp-s Újhelyi tényleg...

Az mszp-s Újhelyi tényleg ilyen hülyének tartja a követőit? Vagy mi ez a kis feladvány?

Figyelt kérdés

Ezt a képet osztotta meg a facebook oldalán:

[link]

Nem arról szeretnék vitát indítani, hogy van-e elég maszk, vagy kellett-e adni más országoknak, mert azt már sok helyen megbeszélték, és én sem foglalok állást. De ez az Ujhelyi tényleg ennyire hülyének néz? Rákerestem a két nyilatkozatra, több mint két hét telt el a kettő között. Nyilván azért mond ellent egymásnak a két mondat, mert közte eltelt idő, és történtek mindenféle dolgok. Ő a szavazóit ennyire hülyének nézi, hogy úgysem olvasnak utána, ezért bármit kiírhat? Ha az ő szavazója lennék, én meg lennék sértve, hogy ezzel próbál magának új szavazókat (vagy facebook kedvelőket) gyűjteni. Szerintetek sokan nem értik a nagy rejtvény, miszerint "HOGY MI VAN?" ?

2020. máj. 13. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Hülyének tartja a követőit.
Ő maga is hülye.
Szerintem jogos a kérdése.
HOGY MI VAN?
Jó húzás volt tőle.
Egyetértek vele.
A szavazói tényleg ilyen hülyék.
14 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Újhülye István

Ezt vadhajtásokon olvastam. :D

2020. máj. 13. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. az a szint, mint ha valaki 3 évvel ezelőtt az mondja, hogy ő 29 éves; majd idén előcitálom ezt a mondatát és közlöm, hogy valójában 32. Ergo: 3 éve hazudott. Itt tart ma az MSZP. :)
2020. máj. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!