Ittas vezetéses "feladvány". Részletek alább. Megállapítható-e, hogy igazat állít-e a férfi?
Pontos időpontok alapján jobb lenne, de sok mindent meg lehet állapítani a vérvételből.
Hogy nő vagy csökken a véralkohol szint stb
Tehát ha lefelé megy akkor simán kijön hogy hazudsz, látják hogy már régóta iszol, nem 10 perce.
Sziasztok röviden leírom a történetet hátha tudtok tanácsot adni mert teljesen el vagyok keseredve. Remélem még olvassa valaki.
Múlt hét pénteken hazafelé tartottunk a 8 éves fiammal egy iskolai rendezvényről. Megálltunk egy kisboltnál ahol találkoztunk ismerősökkel úgyhogy még ott beszélgettünk egy órát. 10 óra előtt elindultunk haza, ami kB 30 méterre van. 11 óra körül csengetnek a rendőrök, mert én állítólag a boltnál nekimentem valakinek, ez azért is érdekes mert a kocsimon semmi sérülés és a másikban sem lett anyagi kár. Éjfélkor bevittek vérvételre, én mondtam nekik hogy itthon itthon pár pohárral, de elvették a jogsimat. Feljöttek a lakásomra, a gyerek előtt gyámüggyel fenyegettek, úgy bántak velem mint valami bűnözővel. Azóta taxival járunk iskolába, ki tudja meddig húzódik el, én meg értetlenül állok az egész előtt. Ráadásul tegnap a másik sofőr keresett a boltban de nem mondták meg neki a telefonszámom, nem is értem mit akar még tőlem. Amikor elindultunk pár méterrel arrébb félreálltam, miért nem jött oda hozzám? Nem értem ezt az egészet és teljesen el vagyok keseredve. Én tényleg csak otthon ittam mert ki voltam készülve és ki akartam engedni a gőzt. 2 Strongbowt vallottam be ami nyilván nem lesz elég, de nem mertem többet mondani, azt hiszem ha 2 rendőr a saját lakásodban megaláz nem biztos hogy tisztán tudsz gondolkodni. Ráadásul mielőtt bevittek idegességemben beleittam a vodkába, rám is szóltak hogy ne igyak. Nem irattak velem alá semmit, kihallgatás sem volt, akkor majd ha behívnak elmondhatom majd őszintén miket ittam? Nem akarom ezért megszívni, nem követtem el semmit, mégis teljesen tönkretettek. Valaki segítsen :'(
Egy egyedülálló anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!