Orbán Viktor mi alapján mondta hogy egyértelmű kapcsolat van az illegális migráció és a koronavírus járvány között?
Figyelt kérdés
Magyarországra leginkább a Nyugatról hazatérő magyarok hozták be a vírust.2020. máj. 12. 15:22
11/15 Alex Fly válasza:
@4: hát nem. Nem szeretnék minden reggal arra ébredni, hogy ilyen hülyeségektől rettegjek... Még akkor sem, ha tudom hogy egyeseknek érdekük megfélemlíteni egy egész társadalmat, hogy aztán megmentőként reklámozhassák magukat..
12/15 anonim válasza:
#11 pont te mondod hogy ilyesztegetem a népet amikor ti mondjátok fojton hogy így diktátor meg úgy diktátor meg hogy ki akarja írtani a magyarokat! olvassátok át hogy mit jelent az hogy diktátor de segítek annyit hogy nem azt jelenti hogy a demokratikus úton megválasztott párt azt csinál egy országban amit ő jónak érez. a magyarok kiírtásáról meg csak annyit hogy orbán még a kint élőknek is juttatott minden féle cuccot a védekezésre.
#10 te meg ne izgulj olvasok én is híreket és sajnos pont nem a hollandokról és nem a te holland barátodról. remélem megbocsájtassz
13/15 Alex Fly válasza:
Hol írtam olyat, hogy a diktátor ki akarja irtani a magyarokat?
A ditatúrák velejárója, hogy szüksége van alattvalókra...
14/15 A kérdező kommentje:
Kilences! Kövesd a rendőrségi híreket. Csak Magyarországon olyan brutális gyilkosságok és más erőszakos bűncselekmények történnek hogy eldobod az agyad pedig itt nincsenek migránsok. Csak ugye az Orbán média ezeket nem veri nagydobra.
2020. máj. 16. 18:02
15/15 Alex Fly válasza:
@14: azért azt el kell ismerni, hogy egy, a Kárpát medencébe 896-ban beáramló migránshorda hatása a mai napig érezhető...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!