Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mi alapján...

Orbán Viktor mi alapján mondta hogy egyértelmű kapcsolat van az illegális migráció és a koronavírus járvány között?

Figyelt kérdés
Magyarországra leginkább a Nyugatról hazatérő magyarok hozták be a vírust.
2020. máj. 12. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
A testvéri Kínára mégse mondhatta! A migráns-soros-liberális meg mindenre jó, ami rossz. Már bevált.
2020. máj. 12. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert össze kellett kötni valahogy a migrációval. Nem mondhatta azt, hogy a sok külföldön dolgozó magyar, vagy a külföldről behozott vendégmunkások terjesztik. Bár csodálkozom, hogy Sorost nem hibáztatta a vírusért. Vagy csak én maradtam le róla.

Javaslom írj az origonak, m1-nek vagy bármelyik másik médiumnak amelyik kérdezhet az operatív törzsfőnököktől és kérd meg őket, hogy kérdezzék meg.

2020. máj. 12. 17:39
 3/15 Alex Fly ***** válasza:
75%
Természetesen ugyanaz alapján mondta, mint az összes többi baromságát: ezzel van tele a feje...
2020. máj. 13. 01:58
 4/15 anonim ***** válasza:
33%

kedves harmadik válaszíró. ezekszerint te szívesen élnél úgy hogy reggel fel kelsz arra hogy a mecsetből ordítják le az igét és biztos elengednéd úgy a lányodat diszkóba hogy akármikor elviheti az egyik migráns kielégíteni a kis vágyait azzal a nyolc barátjával együtt

(még így is megtörténik, képzeld el mi lenne hogyha nem az a náhány migráns lenne hanem az a pér ezer akit pont nem érdekel magyarország meg hogy itt kivel csinálnak és mit)

2020. máj. 14. 13:56
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
kedves 4., látom nálad jól működik az agymosás. Pontosan ezt terjeszti a kormánymédia. Igaz rajtuk kívül mások nem, csak a szélsőjobbos neonácik.
2020. máj. 14. 15:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Kedves négyes válaszoló. Döbbenetes hogy vannak még hozzád hasonló birkák, akik beveszik ezt a hülyeséget.
2020. máj. 14. 17:40
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
kedves 5,6 odik válaszoló. ezt nem orbán viktor mondja hanem ezek tények. megtörtént dolgok. de hogyha ti azt mondjátok hogy orbán viktor lepaktált a világ összes sajtójával én hiszek negtek. de azt mondjátok már meg nekem hogy miért van az hogy ha orbán mond egy olyan tök egyértelmű dolgot hogy kék az ég és zöld a fű akkor az összes ellenzéki a fejébe veszi hogy az az ég akkor is zöld és a fű akkor is kék?
2020. máj. 15. 16:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Kedves hetes. Amikről beszélsz extrém kiragadott példák. Az Orbán média beszámol róla főhírként hogy Franciaországban egy migráns erőszakolt, csak éppen azt felejti el hozzátenni hogy aznap még 100 nemi erőszak történt amit francia ember követett el. Mivel pedig a hozzád hasonló agyhalottak csak a migránsok rémtetteiről hallotok, azt hiszitek csak a migránsok bűnöznek. Érted ?
2020. máj. 16. 08:19
 9/15 anonim ***** válasza:
én egy szóval nem mondtam hogy csak ők bűnözhettek de te hallottál olyanról hogy bárki más csinált volna olyat hogy egy veszekedés után a barátnőjét miszlitekre darabolja?
2020. máj. 16. 08:27
 10/15 anonim ***** válasza:
9es te se olvasol magyar híreket ezek szerint.
2020. máj. 16. 08:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!