Hogyan lehetne rákényszeríteni a városi lakosságot, hogy falura költözzenek?
Figyelt kérdés
Jöhetnek az ötletek.2020. máj. 9. 19:48
21/26 anonim válasza:
20:23: szerintem ez a szerencsétlen pont hogy városban él, és a panel negyedik emeletén veri a billentyűzetet, mikor anyuci nem figyel.
22/26 anonim válasza:
Kérdező nemzeti kommunista,aki mások magánéletével foglalkozik.
Semmi közöd hozzá ki mit csinál a szabadidejében.
Te másoknak megfelelve akarod élni az életedet,az a te dolgod.
23/26 anonim válasza:
Elnezest, de egyelore a varosokban leginkabb a videkiek elnek ... elobb menjenek haza azok. Az a varosi aki megtehette, mar reg elkoltozott ezek a videkiek miatt.
Ne a varosiakat akard zaklatni, ok a helyukon vannak.
24/26 anonim válasza:
Én a kényszerítőket levegőnek szoktam nézni. Mindig bejön.
25/26 anonim válasza:
Ne altalasonitsuk videken es varoson is van lusta meg dolgos ember is meg sokfele.
Arrol nem tehet semmit h a kertes ház meg a panel kozt Akkor a különbség van életmód szerint h az őrület. En kertvarosban tudnék gondolkodni.
Város falu orokzold vita nincs értelme.
26/26 anonim válasza:
Sehogyan! Egyáltalán ki és miért akarja rákényszeríteni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!