Mészáros Lőrinc vagyonosodását a világban elérte már sok ember vagy nem?
Egyébként ha állítasz valamit, főleg ha rágalmazol és vádolsz, nem ártana bizonyítékokkal alátámasztanod.
#11 te azt soha nem fogod megérteni, hogy amire bizonyítékot követelsz, az kiveri a szemed, de nem vagy képes észrevenni. Mintha egy süket ember fel lenne háborodva, hogy mindenki hallja, csak ő nem.
Kérdező értem én, hogy te arra vagy kíváncsi, de a világ kétféle vagyonosodást ismer. Az egyik valamilyen teljesítményből származik, a másikhoz semmi nem kell, csak kapcsolat. Na a világ az elsőt méri, a másodikat lenézi és nem méri. Jellemzően minél torzabb egy berendezkedés, annál inkább előfordul benne ilyen. De a világ megelégszik a ténnyel, nem bíbelődik a mennyiséggel. A kétszeres ugyanolyan gusztustalan és megszüntetendő, mint az ezerszeres.
Neked kéne megértened, hogy attól, hogy valamiről meg vagy győződve, még nem válik igazzá.
Ilyen meggyőződés alapján irtotta ki Hitler az európai zsidókat.
A végső érv a különféle visszásságok esetében mindig az, hogy bizonyítsa. Szerintem a dolog annyira látványos, hogy épp csak ki nem veri az emberek szemét. Ha nem a jogi ügyeskedések korában élnénk, akkor már rég elővették volna. Lehet, hogy minden egyes lépés szabályos volt jogilag, de erkölcsileg biztosan nem. Másrészt egy mezei GyK-zó honnan szerezhetne bizonyítékokat Mészáros ellen? A kormánylapok kussolnak róla vagy fedezik, az ellenzéki portálokon megjelenő cikkeket meg nemes egyszerűséggel fakenews-nak nevezik.
Kérdező: hogy Mészáros gyanúsan gyorsan gazdagodott meg, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nemzetközileg is felfigyeltek a dologra. Ebből is látszik, hogy cseppet sem gyakori az ilyen gyors megtollasodás. Olyan megesik, hogy valaki hosszas munkájának a gyümölcse hirtelen érik be, de ő nem egy felkapottá vált művész, és nincs is semmi olyan a háta mögött, ami emblematikusan a nevéhez kötődne, mint pl. egy cég, amit hosszú évek óta építgetett.
" Másrészt egy mezei GyK-zó honnan szerezhetne bizonyítékokat Mészáros ellen"
Na igen, épp ez az. Nincs bizonyítékuk, mégis úgy beszélnek, mintha lenne. Nagyon betegek.
"Amíg Polt Péter a főügyész, addig Mészárosnak nem eshet bántódása, bármit is csinál."
Ez is egy tévhit. Ha Mészáros valóban stróman lenne, akkor már rég börtönben lenne.
Nem vagyok fideszes, szavazni se voltam még soha.
Attól, hogy nem hiszek tévhitekben, még nem leszek fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!