Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lőrinc vagyonosodását...

Mészáros Lőrinc vagyonosodását a világban elérte már sok ember vagy nem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Lőrinc egy stróman. De ha megnézzük a külföldi startuposokat akkor ők is elérték a tíz év alatt ezerszereződő vagyont nem? Ott vannak PL a snapchat tulajai ők se voltak régen gazdagok és ma dollármilliárdosok huszonévesen. Szerintem ők sokkal jobban gyarapodtak mint a Lőrinc nem? Tehát ez az ezerszeres gyarapodás erre sok példa volt már szerintem nem?

2020. máj. 9. 14:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként ha állítasz valamit, főleg ha rágalmazol és vádolsz, nem ártana bizonyítékokkal alátámasztanod.

2020. máj. 9. 16:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#11 te azt soha nem fogod megérteni, hogy amire bizonyítékot követelsz, az kiveri a szemed, de nem vagy képes észrevenni. Mintha egy süket ember fel lenne háborodva, hogy mindenki hallja, csak ő nem.

Kérdező értem én, hogy te arra vagy kíváncsi, de a világ kétféle vagyonosodást ismer. Az egyik valamilyen teljesítményből származik, a másikhoz semmi nem kell, csak kapcsolat. Na a világ az elsőt méri, a másodikat lenézi és nem méri. Jellemzően minél torzabb egy berendezkedés, annál inkább előfordul benne ilyen. De a világ megelégszik a ténnyel, nem bíbelődik a mennyiséggel. A kétszeres ugyanolyan gusztustalan és megszüntetendő, mint az ezerszeres.

2020. máj. 9. 16:47
 13/23 anonim ***** válasza:

Neked kéne megértened, hogy attól, hogy valamiről meg vagy győződve, még nem válik igazzá.

Ilyen meggyőződés alapján irtotta ki Hitler az európai zsidókat.

2020. máj. 9. 16:55
 14/23 anonim ***** válasza:

A végső érv a különféle visszásságok esetében mindig az, hogy bizonyítsa. Szerintem a dolog annyira látványos, hogy épp csak ki nem veri az emberek szemét. Ha nem a jogi ügyeskedések korában élnénk, akkor már rég elővették volna. Lehet, hogy minden egyes lépés szabályos volt jogilag, de erkölcsileg biztosan nem. Másrészt egy mezei GyK-zó honnan szerezhetne bizonyítékokat Mészáros ellen? A kormánylapok kussolnak róla vagy fedezik, az ellenzéki portálokon megjelenő cikkeket meg nemes egyszerűséggel fakenews-nak nevezik.

Kérdező: hogy Mészáros gyanúsan gyorsan gazdagodott meg, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nemzetközileg is felfigyeltek a dologra. Ebből is látszik, hogy cseppet sem gyakori az ilyen gyors megtollasodás. Olyan megesik, hogy valaki hosszas munkájának a gyümölcse hirtelen érik be, de ő nem egy felkapottá vált művész, és nincs is semmi olyan a háta mögött, ami emblematikusan a nevéhez kötődne, mint pl. egy cég, amit hosszú évek óta építgetett.

2020. máj. 9. 16:59
 15/23 tgt ***** válasza:
Amíg Polt Péter a főügyész, addig Mészárosnak nem eshet bántódása, bármit is csinál.
2020. máj. 9. 17:02
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

" Másrészt egy mezei GyK-zó honnan szerezhetne bizonyítékokat Mészáros ellen"

Na igen, épp ez az. Nincs bizonyítékuk, mégis úgy beszélnek, mintha lenne. Nagyon betegek.

2020. máj. 9. 17:02
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Amíg Polt Péter a főügyész, addig Mészárosnak nem eshet bántódása, bármit is csinál."

Ez is egy tévhit. Ha Mészáros valóban stróman lenne, akkor már rég börtönben lenne.

2020. máj. 9. 17:03
 18/23 meszike91 ***** válasza:
100%
Hihetetlen hogy vannak olyan szolgalelkű fideszesek akik még mészárost is képesek védeni.
2020. máj. 9. 17:39
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fideszes, szavazni se voltam még soha.

Attól, hogy nem hiszek tévhitekben, még nem leszek fideszes.

2020. máj. 9. 17:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19 ha nem vagy fideszes, akkor miért nem hiszel a tényeknek? Szerinted hogyan lehet egy gázszerelő az ország leggazdagabb embere, aki már a világ leggazdagabbjai közé is bekerült néhány év alatt? Láttad már beszélni? Szerintem nem...
2020. máj. 9. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!