Mészáros Lőrinc vagyonosodását a világban elérte már sok ember vagy nem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Lőrinc egy stróman. De ha megnézzük a külföldi startuposokat akkor ők is elérték a tíz év alatt ezerszereződő vagyont nem? Ott vannak PL a snapchat tulajai ők se voltak régen gazdagok és ma dollármilliárdosok huszonévesen. Szerintem ők sokkal jobban gyarapodtak mint a Lőrinc nem? Tehát ez az ezerszeres gyarapodás erre sok példa volt már szerintem nem?2020. máj. 9. 14:53
1/23 anonim válasza:
Nem. A gazdasági mövekedésnek vannak organikus határai amit ML rég átlépett.
2/23 anonim válasza:
Nem stróman. Csak a balliberális álhírgyárak álomvilágában, aminek te is részese vagy az agymosásuk révén.
3/23 anonim válasza:
Amíg a Snapchat-nek van célközönsége, és egyedi ötlet volt ami hiányt pótolt, addig ML az ég világon nem csinált gyakorlatilag semmit.
5/23 anonim válasza:
Attól, hogy nem hiszek el álhíreket, még nem vagyok fideszes. Nincs bizonyíték arra, hogy Mészáros stróman, a sok elmeroggyant mégis tényként kezeli. Egyszerűen elmebetegek.
6/23 anonim válasza:
De van bizonyíték. Nem is egy.. Feri,Feri...nem vagy a helyzet magaslatán látom. Ezt is elk**rtad.
7/23 anonim válasza:
Ha lenne bizonyíték rá, akkor Orbán és Mészáros már rég börtönben csücsülne.
8/23 anonim válasza:
A rendőrség, bíróságok, önkormányzatok meg akik számítanak ebben ,mind nyakig benne vannak.
9/23 A kérdező kommentje:
Kérlek ne egymással vitatkozzatok! Nem az a kérdés, hogy Lőrinc értéket teremt e vagy sem. Az a kérdés, hogy ezt, hogy 1000 szeres vagyon tíz év alatt az ilyen snapchet meg ezek simán lenyomták nem?
2020. máj. 9. 16:12
10/23 anonim válasza:
Egy újabb tévhit, amit valóságnak fogsz fel. :D Betegebb vagy, mint David Icke az összeesküvés gyártás apostola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!