Az a sok ember aki ennyi éve Fideszre szavazott azokat nem zavarja Meszaros Lőrinc meg Viktor haverjainak vagyon gyarapodása?
Nem, hisz az en stiklijeimet is elnezik, nem adok szamlat stb.
Hajra fidesz
Hát nem vagy egyedül ezzel a kérdéssel...
Én még olyan elképesztő érvet is hallottam erre, hogy "így legalább az országban marad a pénz, nem viszik ki, mint annak idején a Gyurcsányék meg a Hornék". Na most, ezek szerint ilyen hülyék az emberek tömegesen, ez a szomorú valóság, hogy ez meggyőzi őket.
Egy széles réteg leragadt ott, hogy jönnek a migrànsok, ha nem a Fideszre szavaznak.
Gondolom te is sejted, hogy a kormányközeli tv-ben, újságban, netes felületen nem fogjàk lehozni, hogy mekkora Mészáros meg Tiborcz vagyona, meg hogy a haverok mennyiért bérelnek lakást és mekkora fizujuk van..
Központosìtva vannak a hírek, átlag emberhez csak azok jutnak el.
Nem bírják összekötni ezt a két információt. Komolyan elhiszik, hogy bevándorlók jönnek, mert a tv árdió ezt sugallja, miközben kb. 3 éve jött pár, akik át akartam utazni az országon, de azóta annyi jön, mint bármikor máskor elötte.
A másik, azt hiszik, hogy ezzel teszik a legjobbat a gyerekeiknek, mert így fel tudják venni a csok-ot, meg a rengeteg kedvező hitelt. Ezért az idősek az unokáik miatt is a fideszre szavaz, mert a 20ezer ft-os erzsébet utalvány is fontos szempont nekik
Engem nem zavar...
Nyer, Elvégzi a munkát. Természetesen árréssel. Nincs körbetartozás. Mindenki ki van fizetve....Minőségi kifogás nincs... Drága? Mihez képest?
A kínai úgy gazdagszik, hogy sok óccsó cipőt ad el. 5 pár óccsó cipő nem tart addig, amig 1 pár minőségi..., De óccsó!
A fénymásolók megszámolása se nem nem vót óccsó, se nem keletkezett belőle érték.,.,
Most nem visszamutogatok, csak összehasonlítok!
(És direkt ki sem tértem a meg nem épülő kormányzati negyedre, ahol kapavágás nélkül lehetett gazdagodni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!