A Wikipedian a "Zsidó számazású magyarok" nem kirekesztő?
Figyelt kérdés
Ez nem faji számazás szerint csoportosítja az embereket?2010. júl. 28. 23:55
11/22 anonim válasza:
Egyébként meg gondolom ők nem szégyenlik h zsidók szal tök mind1. Mi meg legalább tudjuk kiket kell utálni xD
12/22 anonim válasza:
A kérdező egy jobbikos provokátor!
13/22 anonim válasza:
14/22 anonim válasza:
El vagy tévedve, kedves kérdező. "Faji" (bár helyesebb lenne a származási kifejezést használni) alapon lehet csoportosítani az embereket, semmi nem tiltja, hiszen már egy egyszerű útlevél is származási alapon csoportosítja az embereket. Amit nem lehet, az a faji alapon történő előnyben vagy hátrányban részesítés, azt ugyanis pozitív vagy negatív diszkriminációnak nevezik.
15/22 A kérdező kommentje:
1. Nem tudom, miből vontad le, hogy Jobbikos vagyok. Nem tartozom egy párthoz sem.
2. Végképp nem értem, mi volt a kérdésben a provokáció.
És hogy a többihez mit szólok? Pont lesz@rom. Ahogy ez a kategóriát is. Felőlem úgy csoportosítják az embereket, ahogy akarják, én csak megkérdeztem.
2010. júl. 29. 14:22
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Az útlevél miért "származási alapon csoportosítja" az embereket? Abban állampolgárság rovat van csak. Akik ebben a Wiki-kategóriában vannak, amit belinkeltem, ott nekik mind magyar van, nem?
2010. júl. 29. 14:26
17/22 anonim válasza:
én úgy hallottam, hogy tilos listázni az embereket származás alapján mert ez kirekesztés
18/22 anonim válasza:
Akkor tegyél panaszt a bíróságon. De előbb készülj fel arra, hogy ilyen törvény nincs hatályban, hogy tilos lenne készíteni listát arról, hogy ki milyen származású. A származás alapján történő előnyben vagy hátrányban részesítés az, ami tilos, nem a származás megállapítása.
19/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy panaszt akarok tenni? Mint már leírtam, engem nem érdekel, csak arra voltam kíváncsi, hogy ez nem számít-e kirekesztőnek. Külföldön bűneseteknél is feltüntetik a bűnöző etnikai hovatartozását, nálunk meg lassan már minden kirekesztő. Úgy szeretem, amikor okoskodnak az emberek. Egyből jönnek itt minden más hülyeséggel, ahelyett hogy a kérdésre válaszolnának. Politikai pártok, meg panasztétel...ki beszélt ezekről?
2010. júl. 29. 15:19
20/22 anonim válasza:
ezen az oldalon olyan zsidók vannak felsorolva akiknek fontos az életrajzukban, hogy zsidók (pl Anna Frank)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!