Fideszesek! Miért csak feketén és fehéren látjátok a világot?
Szerintetek:
- aki nem fideszes az ballib
- amit a fidesz tesz az jó
- amit nem a fidesz tesz az rossz
- ami karácsony az rossz
- ami orbán az jó
- aki a fidesz hibáiról ír az hazudik
- aki a fidesz erényeiről ír az igazat mond
és még sorolhatnám
Miért van ez? Szerintetek nincs sehol se középút?
ez empirikus
nézd meg a sok DK nyuggert
Úgy csinálnak a fideszes szavazók, mintha csak a DK-nak lennének nyugdíjas szavazói.
Pedig a múltkor fideszes tüntetésen csak nyugdíjasokat lehetett látni :D
Kedves kérdező, ez sajnos nem csak a Fidesz szavazóira igaz. Ha megnézel egy-egy fórumot és az ottani hozzászólásokat akkor láthatod, hogy mindkét oldalról megy az elfogultság.
Én elismerem, hogy bizonyos dolgokban a Fidesznek van igaza, más esetekben az ellenzéknek, illetve mindkettőben látok hibát is. Nem is reális az, hogy az egyik tökéletes legyen, a másik meg soha ne mondjon vagy ne csináljon semmi jót. De az emberek többsége sajnos szeret szélsőségekbe átmenni és vakon ragaszkodni a saját igazához.
Nem vagyok fidesz párti, de egyik párt sme különb. Az mszp-ek ha valaki szerint nem úgy van ahogy mondják, akkor rögtön az OIG jönnek vagy azzal a szöveggel, hogy sz**pd le Orbán f***t.. Ez miért kell? Én még nem láttam kultúrált mszp támogatót aki nem ordenáré stílusban reagál valamire. Bátyám fideszes, de teljesen normális ember. Van amit szerinte sem csinálnak jól a fideszpárt, van amit nagyon nem helyesel, de nem ócsárol senkit aki más pártot támogat.
Én inkább ezt látom, nem azt amit te írtál.
Én több fideszes embert ismerek mind normális- Elismerik, ha valami nagyon nem jó, és van amit jónak tartanak.
Ja, és mind diplomás. Az egyik barátunk páldául csillagász, normális fideszes. Van köztük mérnök, tanárnő, és orvos is. Szóval nem kell általánosítani, hogy minden fideszes tanulatlan, ostoba. Ugyanazt csináljátok ami miatt panaszkodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!