Balatoni srác^ kérdése:
Te támogatod Székelyföld autonómiáját? És alá is írtad a Székely Nemzeti Tanács petícióját?
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 19:40
21/39 anonim válasza:
Elég gyorsan gyűlnek a szavazatok. Ha lenne még egy hét, akkor meglehetne. De még mindig kell 200 ezer.
22/39 anonim válasza:
Nem írtam alá, nem érdekel pláne nem a székelyek. Itt kampányolnak h az uniós pénzt ne a központi kormány kapja hanem lehessen a nemzeti régióknak is külön pályázni, majd fogják magukat és elmennek a Fideszre szavazni aki totál az ellen van h Magyarországon a városok pályázhassanak külön uniós pénzre és ne függjenek teljesen a kormánytól, ők kib*sznak velünk, mi meg segítsünk nekik? Hát hogyne...
23/39 anonim válasza:
Természetesen aláírtam, de ennek még mindig nincs semmi köze Székelyföld autonómiájához. Nem tudom honnan veszitek ezt.
25/39 anonim válasza:
Én két okból írtam alá:
-Mert egy percet rászánni egy jó ügyért folyó aláírásgyűjtésre sima ügy
-Mert ezzel idegesítem a sok magyarellenes, áltoleráns, gyűlölködő mélydemokratát
A fidesz kétharmadát pedig nem a székelyeknek, hanem az idióta, tehetségtelen ellenzéknek köszönhetjük.
26/39 anonim válasza:
Apropó, ez a gyűjtés nem az autonómiára irányul.
27/39 anonim válasza:
Azért is kell támogatni, mert a román kormány szándékosan más megyéhez csatolta a székely földi területeket, így sokkal kevesebb pénz jut hozzájuk.
28/39 anonim válasza:
Ha napi 3 kérdés van róla sem fogjak többen alairni ezt a vackot.
29/39 anonim válasza:
Nem sok híja van! Írd alá TE is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!