Támogatjátok Székelyföld autonómiáját? Mitöbb, támogatjátok az esetleges visszacsatolást, akár mint anno Németországban az anyaország és Danzig helyzete?
Magyarul azt, hogy a Kárpátmedence térképére nézve Székelyföld piros-fehér-zöld legyen és hivatalosan is Magyarország része, csak éppen nem vagyunk szomszédosak, vagy váljon kék-arany-kék székely szinű autonómiává?
Természetesen így is úgy is elöbb az autonómiát kell kivívni, de a lényeg, hogy ti meghagynátok autonómiának vagy idővel továbbmennétek és valamien útó módón törekednétek arra, hogy csatlakozzon magyarországhoz?
ez frázispuffogtatás
ki ne támogatná Erdély autonómiáját?, de mit takar pontosan ez az autonómia? mert ez nagyon nem mindegy, és ebben rejlik a dolog veszéje, mert most bizonyos körök ezt bedobták, és semmi mögöttes tartalma nincs a dolognak, és ez sértő az erdélyi magyarságra nézve
Hogy ha a visszacsatolásról lenne szó ezt már leginkább tőlük kéne megkérdezni, de mivel a magyarság részei ők is szerintem ennek nem lehetne akadálya.
Egy olyan népről van ugyanis szó amelyik lassan 100 éve él elszakítva a nemzettől, mégis megőrizte a kultúráját és nyelvét hiába akarták azt beolvasztani és lerombolni.
Aki esetleg "lerománozná" őket annak itt van egy kis film hogy kikről is van szó:
Most ki nem támogatja?
A baloldali trollokon kívül, akik arra élveznek el, ha anonimba ugathatnak szánalmas módon?
Mert szerintem nincs olyan ember, aki ellenezné.
Inkább úgy lenne helytálló a kérdés, hogy beleegyeznétek hogy kis háborúval miénk legyen Székelyföld?
Addig míg ezt a kis megmaradt országunkat nem tudják el kormányozni, semmi szükség még egy "országrész szeletre"
Semmilyen szinten nem élveznénk előnyt abból hogy visszakövetelné egy szimpatizáns csoport az elcsatolt részeket. Nagyon régen volt már ez, és nem kell szerintem háborgatni, annyit nem ér hogy az ottani román polgárok megskalpoljanak ezért ha átmegyek mondjuk a Román tengerpartra, így is parázslik közöttünk a levegő hiába próbál valamelyik fél barátságosabb lenni
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!