A Momentum összefogott Hadházy Ákossal és Szél Bernadettel?
Kedves 11-es, nem vagyok fideszes. De nem vagyok momentumos sem. Nekem az nem járja, hogy csont nélkül átengedték az atlétikai stadiont. Bizony az tény, hogy a polgármestereik nagyon is mellé álltak, hogy a ferencvárosi polgármesternő is. Ez rájuk ég!
Talán rosszul fogalmaztam meg a kérdésemet: hogy lehet az, hogy egy vallását gyakorló, nagycsaládos, jobboldali értékrendűnek megismert ember összeáll ezzel a balliberális gittegylettel? Óriási csalódás!
Az ellenzékben mindenki mindenkivel összefogott,de ez nem azt jelenti hogy alkalmasak lennének akár mire is.
Még mindig alkalmatlanok mindenre.
"Bizony az tény, hogy a polgármestereik nagyon is mellé álltak, hogy a ferencvárosi polgármesternő is."
Nem álltak mellé. A kormány adott egy kompenzációt a városnak, amit minden pártból származó polgármesterek elfogadtak, nem csak a momentumosok.
A ferencvárosi polgármesternő nem momentumos!
Picit furcsa, hogy egyetlen ilyen dolgon ennyire ki vagy akadva egy pártra - olyan dologban, amit minden párt elfogadott.
Persze hogy kiakadtam. Az atlétikai stadion az egész országnak pénzbe kerül, mégis csak a pestieket kérdezték meg. A mszp-től, DK-tól én nem vártam mást, érdekemberek, fillérekért megvehető bohócok. De a Momentum, ami másnak hirdeti magát? Hogy van az hogy olimpia nem kell de azért épüljön hatalmas stadion?
Este a családdal szóba került ez az ügy, mert kinevettek hogy inkább itt beszélek erről. Mi családilag elfordulunk Hadházytól, akit azelőtt nagyon tiszteltünk értékválasztásai miatt. Normális, higgadt, életében is jobboldali, családos példát mutató embert szeretnénk támogatni, nem egy kapitalista műanyagpárthoz dörgölőzőt. Persze kit érdekel egy ember, egy család.
Az összes többi stadion nem számít neked csak ez az egy.
Hülye vagy, de talán inkább provokátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!