Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentum összefogott Hadházy...

A Momentum összefogott Hadházy Ákossal és Szél Bernadettel?

Figyelt kérdés
Csak nekem fura ez? Együtt rendezték meg az autós tüntetéseket. Azt hittem Hadházy és Szél függetlenek.

2020. máj. 4. 19:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
41%
Szél és Hadházy csak azért függetlenek, mert kivágták őket az LMP-ből. Ők az ellenzéki összefogás hívei voltak, és nem állnak messze a Momentum ideológiájától.
2020. máj. 4. 19:28
 2/25 A kérdező kommentje:
Első: Szél ideológiájáról nem tudok semmit, Hadházyval egy ideig egy gyülekezetbe jártunk, ezért csodálkozom, hogy a Momentummal állt össze. Én egy jó református embernek ismertem meg, ezzel a Momentum sehogy nem jön össze.
2020. máj. 4. 19:36
 3/25 anonim ***** válasza:
75%

"Egy jó református embernek ismertem meg, ezzel a Momentum sehogy nem jön össze."

Miért ne jönne össze egy református a Momentummal?

Attól, hogy a fidesz ezt próbálja nyomatni, a Momentum nem vallásellenes párt.

2020. máj. 4. 19:40
 4/25 A kérdező kommentje:
A Momentum egy a végletekig kapitalista, érzéketlen párt, az értékrendjüket egy református ember nem fogadhatja el. A Momentum kiállt az atlétikai stadion mellett, Hadházy meg épp az ilyen felesleges pénzpazarlás ellen van. Hogy jön akkor ide a Momentum? Nekem Hadházy épp a konzervatív, úgy érzem a vidéket hitelesen képviselő értékrendje miatt (volt) szimpatikus, ha ezzel a városi, rongyrázó párttal áll össze, engem mint szimpatizánst elvesztett. Nyilván tudom, mit számít egy ember.
2020. máj. 4. 19:46
 5/25 anonim ***** válasza:
17%

Hadházy úgy viselkedik, mint egy óvodás. Miről beszélsz?

2020. máj. 4. 20:04
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

"A Momentum egy a végletekig kapitalista, érzéketlen párt, az értékrendjüket egy református ember nem fogadhatja el."

Iduljunk ki abból, hogy a kapitalizmus és a protestantizmus elég közel állnak egymáshoz.

Az "érzéketlen"-re hozhatnál példát, mert egyszerűen nem így van.

"A Momentum kiállt az atlétikai stadion mellett," - hol és mikor? Konkrétan tévedsz.

2020. máj. 4. 20:08
 7/25 anonim ***** válasza:
82%
"rongyrázó párt" - miben rongyrázó?
2020. máj. 4. 20:08
 8/25 A kérdező kommentje:

A Momentum polgármesterei megszavazták az atlétikai stadiont! Ez TÉNY! A Momentumnak a vidék baromira nem fontos, mondom ezt vidékiként. Nagyvárosban élek, soha egy standot egy találkozót nem láttam.

Valami olyan van a honlapjukon, hogy Momentum-generáció. Én bizony nem az ő generációjuk vagyok. És még sokan nem. Persze aki idősebb, az elmehet a fenébe, nekem ez nagyon is érzéketlen. Városi rongyrázók.

2020. máj. 4. 20:18
 9/25 anonim ***** válasza:
60%

Te amúgy erről a Hadházyról beszélsz, kérdező?

https://www.youtube.com/watch?v=XbA8X2adxEw

Csodálkoznék.

2020. máj. 4. 20:20
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

19:46: kérdező, az is baj, ha megszavazzák, és az is baj, ha nem?

Most már tényleg nem értelek titeket, fideszeseket.

2020. máj. 4. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!