A Momentum összefogott Hadházy Ákossal és Szél Bernadettel?
"Egy jó református embernek ismertem meg, ezzel a Momentum sehogy nem jön össze."
Miért ne jönne össze egy református a Momentummal?
Attól, hogy a fidesz ezt próbálja nyomatni, a Momentum nem vallásellenes párt.
Hadházy úgy viselkedik, mint egy óvodás. Miről beszélsz?
"A Momentum egy a végletekig kapitalista, érzéketlen párt, az értékrendjüket egy református ember nem fogadhatja el."
Iduljunk ki abból, hogy a kapitalizmus és a protestantizmus elég közel állnak egymáshoz.
Az "érzéketlen"-re hozhatnál példát, mert egyszerűen nem így van.
"A Momentum kiállt az atlétikai stadion mellett," - hol és mikor? Konkrétan tévedsz.
A Momentum polgármesterei megszavazták az atlétikai stadiont! Ez TÉNY! A Momentumnak a vidék baromira nem fontos, mondom ezt vidékiként. Nagyvárosban élek, soha egy standot egy találkozót nem láttam.
Valami olyan van a honlapjukon, hogy Momentum-generáció. Én bizony nem az ő generációjuk vagyok. És még sokan nem. Persze aki idősebb, az elmehet a fenébe, nekem ez nagyon is érzéketlen. Városi rongyrázók.
Te amúgy erről a Hadházyról beszélsz, kérdező?
https://www.youtube.com/watch?v=XbA8X2adxEw
Csodálkoznék.
19:46: kérdező, az is baj, ha megszavazzák, és az is baj, ha nem?
Most már tényleg nem értelek titeket, fideszeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!