Az EU miért nem ad pénzt Magyarország elmaradott területeinek fejlesztésére?
Ha ilyen súlyos vádakkal élsz valakivel szemben, azt nem ártana bizonyítanod.
#23 Nézz bele a pénztárcádba. Elég bizonyíték? Szerintem ez mindent elárul...
(Nem a 22-es vagyok)
#24 Belenéztem a pénztárcámba. És tudod mit látok? Hogy most sokkal több marad a bruttó jövedelmemből, most magasabb a bruttó jövedelmem. Azt látom hogy körülöttem mindenhol építkezések, fejlesztések, beruházások mennek, hogy nem találni szakembert, mert a megbízók állnak sorban náluk.
Míg 15 évvel ezelőtt azt láttam hogy ugyanolyan uniós tagként, ugyanolyan pályázati lehetőségek mellett alig épült valami az országban - a pénz meg nyomtalanul tűnt el az államkasszából. Nem voltak állami beruházások, építkezések, nem voltak nagy fizetésemelések, még sem volt pénz, csak nőtt az államadósság. Azt láttam, hogy 15 éve a villanyszerelő jött hozzánk, hátha tudnánk neki valamilyen munkát szerezni ahol mi dolgozunk - az a villanyszerelő, akinek most hónapokra előre minden napja le van foglalva.
Jó lenne ha te is körbenéznél és nem csak az ellenzéki média kreált valóságát "látnád"!
"Míg 15 évvel ezelőtt azt láttam hogy ugyanolyan uniós tagként, ugyanolyan pályázati lehetőségek mellett alig épült valami az országban"
Konkréten 15 éve alig voltak uniós források, szóval tévedés, amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!