Mikor fog csökkeni a kivándorlás az országból?
És most mondhatjátok azt, hogy ha nem a Fidesz lesz a hatalmon, akkor talán. De a többi párt sem jobb. Inkább válasszunk meg egy olyan pártot, aki aztán tömegével engedi be a migránsokat, de a fizetéseket növeli és csak amiatt érné meg megválasztani miközben idővel több lesz a migráns mint a magyar? Szóval sajnos a többi párttal sem mennénk sokra. De a kivándorlást mégis lekéne állítani.
Amúgy még azt nem értem, hogy sokan azt akarják, hogy olyan fizetések legyenek mint nyugaton. De miért pont Magyarországon lennének olyan fizetések, ha Lengyelországban, Csehországban és még néhány nyugatabbra levő országban sem olyanok. És annak is lennének hátrányai, ha mindnekinek magas fizetés járna. Gondoljatok bele, mennyi bevándorló lenne, akik a magas fizetés miatt jönnének. A múltkor olvastam, hogy Németországban olyan sok a bevándorló, hogy minden 4.születendő gyermek csak félig német, tehát az egyik szülő más nemzetiségű. Ezzel pedig csökken a németek száma, mert olyan sok a bevándorló, akik szintén ott is a fizetés miatt mennek. Ha Magyarországon is ez lenne, akkor itt is a rengeteg bevándolró miatt csökkenne a magyar népesség. Persze így meg a kivándorlás miatt csökken, de szerintem mégis jobb mintha idegen népek miatt, akiknek semmi közük az országhoz lennénk kevesebben.
Szóval szerintem mindennek vannak hátrányai. Bár szerintem is siralmasak a fizetések, de szerintem már az is jobb lenne, hogy ha valamennyivel nőne. Úgy hallottam, hogy jelenleg csökkenőben van a kivándorlás, de csak idő kérdése, hogy mikor erősödik fel újra. Szerintetek még mennyien fognak elmenni? És mennyien maradnak az országban mondjuk 100 év múlva?
És most mondhatjátok, hogy rohadjak meg az országban, de én jelenleg is külföldön (Angliában) élek, és egyáltalán nem olyan jó itt az élet mint amire számítottam. Van akinek bejött, de az nem én vagyok, én amint lehet megyek vissza Magayrországra, és sokan vannak így mások is, akik annyira csalódnak, hogy végül hazamennek.
Szerintetek emiatt kihallhatnak a magyarok, ha ilyen sokan mennek el?
igazából tök mindegy, hogyha a kivándorlást %-ban nézik
egyékbént a legnagyobb kivándorolt csoport a 30-44 közöttiek és gyerekeik
vajon ki volt kormányon, amikor ezek az emberek 20-on évekesek voltak és a hazai szakmai-társadalmi kapcsolataikat kellett volna építeniük? ami esetleg itthon tartotta volna őket
Teljesen mindegy, ki kormányoz.
Ameddig egy magyar átlagember nem keres átlagban 2000 eurónyi összeget, addig lesz kivándorlás.
#5 Azért az nem semmi, hogy még az elvándorlást sem sikerül felvállalni, és ezt is Gyurcsányra sikerül fogni. Vicc, komolyan.
Csak jelezném, a "rendszerváltás" óta Orbán 14 évet kormányzott, Gyurcsány alig 5-öt. Nem túl okos dolog még ilyenkor is Gyurcsányozni, és akkor enyhén fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!