Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen érzékenyek az...

Miért ilyen érzékenyek az emberek?

Figyelt kérdés
Ha használhatnám nem ezt a szót használnám, hanem egy teljesen másikat, csak az az oldal szabályaiba ütközne, és megértenék vele egyes embereket. Járvány van és az egyes emberek legnagyobb problémája, hogy nem mehetnek éttermekbe kávézókba, bulizni. Holott az EGÉSZ európai egészségügy túlterhelt, ahol elszabadult a járvány ott a folyosóra fektetik a betegeket, az idős személyért nem küzdenek tovább, lekapcsolják őket. Főleg 65+sokat, meg akik már nagyon a végstádiumban vannak nem küzdenek értük!!!! És az emberek lelki világát az zavarja meg hogy haza küldtek néhány kórházban fekvő beteget. Jönnek azok a színvonalú hírek, hogy nyilván valakinek a hozzátartozójának a barátjának a barátja azért halt meg mert a kórház haza külte. Ilyenek lényegében nem is eshetnek meg, mert ha olyat küldenek haza aki nagyon rászorul a kórházi kezelésre vagy nem fogadják el ott szakmai hiba történt, és nem az államon kell leverni még nem az allammal kell pereskedni hanem azzal a kórházzal vagy orvossal aki megcsinálta. Nem mindenben a kormány a hülye, ha elszabadul a vírus akkor ők is majd fektessék a fyosóra az embereket? Az jó lenne?
2020. máj. 3. 13:35
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Saját otthonunkban is mehet komoly és jó egészségügyi ellátást biztosítani egyébként...
2020. máj. 3. 15:10
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Én egy évig voltam vagy 6 kórházban

Kb igaz, hogy az ágyak 20-30%-a üres, ami nem baj.

A bent felhők jókora részét haza lehetett volna küldeni, csak nem akart menni, a családja nem akarta. Ezért fűzték (fizették?) azt orvosokat. Indokot meg nem nagyon kell keresni a bent tartásához.

Dr szerintem se kellett volna így elkapkodni, rátért volna.

Először nem vesznek fel új beteget, aztán szépen kirakják a "vattákat", aztán lehet gondolkodni, hogy kell-e még hely?

2020. máj. 3. 15:40
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha valaki megoszt egy általa tapasztalt esetet, akkor azt egy csomóan kapásból kitalációnak nevezik. Egyszerűen lezár az agyuk, ha olyan információt kellene befogadni, ami ellentétben áll azzal, amit hisz és hinni is akar. Példának okáért a nagymamámat évekkel ezelőtt haza akarták küldeni a kórházból úgy, hogy szuper baktériummal fertőződött meg a kórházban, azaz látogatni sem lehetett. Ha vele megtették volna ezt egy olyan időszakban, amikor még világjárvány sem volt, akkor szerinted, kedves kérdező, tényleg elképzelhetetlen, hogy most olyanokat is haza küldjenek, akiket nem szabadna?

Amennyire tudom, ki lett adva az ukáz, hogy ennyi és ennyi ágyat fel kell szabadítani, és nem volt olyan kitétel, hogy van mérlegelési jogkör, mennyit tudnak valóban szabaddá tenni. De mivel nem vagyok fideszhívő nyilván hazudok...

2020. máj. 3. 16:20
 44/45 A kérdező kommentje:
Csak tudod én azt vettem észre, hogy egyesek amit tapasztalnak azok ellentétben állnak. Most lehet hogy olyan országrészben élnek ahol jobb a helyzet, vagy egy párhuzamos dimenzióban. De komolyan ugyanabban a témában mindig eltérőek a vélemények. Én olyanról nem hallottam hogy meghalt volna ez miatt valaki, lehet már többet is tud. Ezt elfogadom, lehet mondani. Csak nem minden esetben a döntés hozok hibája, hanem a döntést teljesítőké. Mert nem hiszem el hogy minden csak egy személy hibája lenne vagy kormanyé... És nekem az nem tetszik ebben, hogyha marinéni leesik a léocsőröl, megüti magát vagy meghal, az is már Orbán hibája, mert az nem pucolta le a lépcsőt vagy ilyesmi...! Ez a baj a személyes történetekkel, mert nem csak azt befolyásolja a politikai nézet aki meghallgatja vagy épp Facebookon elolvassa, hanem azt is aki ezt mondja vagy megírta!
2020. máj. 3. 17:48
 45/45 A kérdező kommentje:
A mérlegelés jogkör alap.
2020. máj. 3. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!