Miért ilyen érzékenyek az emberek?
Én egy évig voltam vagy 6 kórházban
Kb igaz, hogy az ágyak 20-30%-a üres, ami nem baj.
A bent felhők jókora részét haza lehetett volna küldeni, csak nem akart menni, a családja nem akarta. Ezért fűzték (fizették?) azt orvosokat. Indokot meg nem nagyon kell keresni a bent tartásához.
Dr szerintem se kellett volna így elkapkodni, rátért volna.
Először nem vesznek fel új beteget, aztán szépen kirakják a "vattákat", aztán lehet gondolkodni, hogy kell-e még hely?
Az a baj, hogy ha valaki megoszt egy általa tapasztalt esetet, akkor azt egy csomóan kapásból kitalációnak nevezik. Egyszerűen lezár az agyuk, ha olyan információt kellene befogadni, ami ellentétben áll azzal, amit hisz és hinni is akar. Példának okáért a nagymamámat évekkel ezelőtt haza akarták küldeni a kórházból úgy, hogy szuper baktériummal fertőződött meg a kórházban, azaz látogatni sem lehetett. Ha vele megtették volna ezt egy olyan időszakban, amikor még világjárvány sem volt, akkor szerinted, kedves kérdező, tényleg elképzelhetetlen, hogy most olyanokat is haza küldjenek, akiket nem szabadna?
Amennyire tudom, ki lett adva az ukáz, hogy ennyi és ennyi ágyat fel kell szabadítani, és nem volt olyan kitétel, hogy van mérlegelési jogkör, mennyit tudnak valóban szabaddá tenni. De mivel nem vagyok fideszhívő nyilván hazudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!