Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj azzal, hogy Mészáros...

Mi a baj azzal, hogy Mészáros Lőrinc cégei közbeszerzéseket nyernek? Nektek nem mindegy, melyik cég aszfaltozza le az utat?

Figyelt kérdés
Azzal hiába jöttök, hogy túl drágán vállalja el a munkákat, vagy hogy silány munkákat végeznek a cégei, mert gondolom egyikőtök sem szakértő, hogy ilyesmit megállapítson. Ezek csak üres frázisok.
2020. máj. 3. 11:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"Sok cég ráadásul a csőd szélén állt, amikor felvásárolta őket, tehát megmentett egy csomó munkahelyet."

Bizonyíték?

2020. máj. 3. 15:28
 32/42 anonim ***** válasza:
Persze nem lop, hiszen a Fidesz legalizálta a lopást így ő már legálisan átveszi a pénzedet nem ellopja!
2020. máj. 3. 15:28
 33/42 A kérdező kommentje:

Hiába másolsz be ilyen adatokat, mert én veled ellentétben nem gondolom magam szakértőnek, aki meg tudná ezt állapítani.

Egyébként a drágaság nem Mészárosék sajátossága, hanem az egész országra jellemző. A környezetemben is mindenki panaszkodik, hogy milyen drága az építőipar. Fél milliókat elkérnek egy betonozásért, festéséért, fűtésszerelésért.

[link]

2020. máj. 3. 15:33
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
EZ egy barom troll de ha nem az akkor ne vesztegessük az időt agymosott birka vagy troll szerintem troll.
2020. máj. 3. 15:34
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Valóban teljesen felesleges próbálkozni bármivel is, meggyőzni nem lehet mert vagy fidesz hívő és ettől semmi sem fogja eltántorítani, vagy csak szándékosan provokál mert unatkozik.
2020. máj. 3. 15:37
 36/42 A kérdező kommentje:

A Bakony Hús kft-t mondjuk nem sikerült megmentenie, de megpróbálta.

[link]

2020. máj. 3. 15:38
 37/42 anonim ***** válasza:
Kérdező Lőrinc nem tolvaj mondtam a Fidesz legalizálta lopást. tehát ő már legálisan lop! Nem bűnöző! Legális tolvaj! Igaza van a Kérdezőnek örüljünk, hogy megadatott nekünk, LŐRINC ÚR!
2020. máj. 3. 15:40
 38/42 A kérdező kommentje:

Ez az, írj le, nehogy meg kelljen próbálnod bebizonyítani, hogy nincs igazam. :D Ez a legkönnyebb. Egyébként nem vagyok fideszes, szavazni se voltam még soha.

Csak szemet szúrt az a hatalmas sötétség, ami az emberek fejében van Mészáros cégeivel kapcsolatban. Úgy csinálnak, mintha Mészáros Lőrinc valami ellenség lenne, aki lopja a pénzt, amikor ennek épp az ellenkezője igaz, mivel hozzájárul a gazdaság növekedéséhez, munkahelyeket ad az embereknek. Teremti az értéket, nem elveszi.

A közbeszerzéseken nyert pénzt pedig nem a semmiért rakja zsebre, ahogy itt egyesek gondolják, hanem azért, hogy elvégezzen bizonyos munkákat, építkezéseket.

2020. máj. 3. 15:41
 39/42 LazyJones ***** válasza:
A mátrai erőművet is milyen jól megmentette, ugye?
2020. máj. 3. 15:49
 40/42 anonim ***** válasza:

Elég sok bizonyítékot kaptál már, hogy nincs igazad, de neked ezret is fel lehetne sorolni, akkor se érdekelne. Tehát tök felesleges még többet sorolni, érvelni, vitatkozni, mert a legkevésbé sem érdekel téged.

Ez a nem vagyok fideszes meg szavazni sem voltam még soha, azt se tudom mi a szavazás szöveggel már kollégáid is próbálkoztak korábban, a kutya nem fogja elhinni neked. Nem, nem azért, mert ML-t támogatod, hanem azért, mert nem érdekelnek az ellenérvek és bizonyítékok amiket felsoroltak már korábban és mert nem tájékozódsz, olvasol, tanulsz, max. az M1 híradóból meg az origóból.

2020. máj. 3. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!