Mi a baj azzal, hogy Mészáros Lőrinc cégei közbeszerzéseket nyernek? Nektek nem mindegy, melyik cég aszfaltozza le az utat?
"Sok cég ráadásul a csőd szélén állt, amikor felvásárolta őket, tehát megmentett egy csomó munkahelyet."
Bizonyíték?
Hiába másolsz be ilyen adatokat, mert én veled ellentétben nem gondolom magam szakértőnek, aki meg tudná ezt állapítani.
Egyébként a drágaság nem Mészárosék sajátossága, hanem az egész országra jellemző. A környezetemben is mindenki panaszkodik, hogy milyen drága az építőipar. Fél milliókat elkérnek egy betonozásért, festéséért, fűtésszerelésért.
Ez az, írj le, nehogy meg kelljen próbálnod bebizonyítani, hogy nincs igazam. :D Ez a legkönnyebb. Egyébként nem vagyok fideszes, szavazni se voltam még soha.
Csak szemet szúrt az a hatalmas sötétség, ami az emberek fejében van Mészáros cégeivel kapcsolatban. Úgy csinálnak, mintha Mészáros Lőrinc valami ellenség lenne, aki lopja a pénzt, amikor ennek épp az ellenkezője igaz, mivel hozzájárul a gazdaság növekedéséhez, munkahelyeket ad az embereknek. Teremti az értéket, nem elveszi.
A közbeszerzéseken nyert pénzt pedig nem a semmiért rakja zsebre, ahogy itt egyesek gondolják, hanem azért, hogy elvégezzen bizonyos munkákat, építkezéseket.
Elég sok bizonyítékot kaptál már, hogy nincs igazad, de neked ezret is fel lehetne sorolni, akkor se érdekelne. Tehát tök felesleges még többet sorolni, érvelni, vitatkozni, mert a legkevésbé sem érdekel téged.
Ez a nem vagyok fideszes meg szavazni sem voltam még soha, azt se tudom mi a szavazás szöveggel már kollégáid is próbálkoztak korábban, a kutya nem fogja elhinni neked. Nem, nem azért, mert ML-t támogatod, hanem azért, mert nem érdekelnek az ellenérvek és bizonyítékok amiket felsoroltak már korábban és mert nem tájékozódsz, olvasol, tanulsz, max. az M1 híradóból meg az origóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!