Mi a véleményetek Lázár Janiról?
Felesleges volt az arrongás szót beírnod a kérdésbe, mivel a Fidesz szinonimája.
Új értelmező kéziszótár:
Fidesz. 1. fn. A Fidesz tagja 2. mn. arrogáns, beképzelt, manipulatív
ma 19:12
Vedd bóknak ha valaki lenyomja. Az indoklás nélküli dühtől fuldokló értékelések azért vannak, mert érvek nincsenek. :)
én nagyon szeretem.
üdv:
Lázár jánosné :)
Pökhendi paraszt.
Kényúr.
"Ez a pökhendi paraszt Lázár előbb a saját disznóságait tegye ki a szégyenfalra, kezdve a jogtalanul felvett 18 millió forint költségtérítéssel, a közpénzen fenntartott autók jogtalan használatával, s az ugyanezekre az utazásokra jogtalanul felvett költségtérítéssel, és így tovább.
A szociálisan állítólag nagyon érzékeny Fideszt most nem érdekli, hogy ez a dzsentri fiú megalázza az embereket, akik hátrányos helyzetbe sodródtak, s most hanyag hivatalnokok jelentései miatt megszégyenülnek.
Ez a polgármesternek becézett semmirekellő kényúr meg csináljon rendet a városházán - ha temérdek pártfunkciós tennivalója mellett ráér -, az illetékes osztállyal vizsgáltassa meg, melyik rászoruló mit mulasztott és _miért_, s aki valóban méltatlanná vált a juttatásra, attól vonják meg, más szegény embereknek pedig hagyják meg az alkotmányban garantált méltóságát."
"én nagyon szeretem.
üdv:
Lázár jánosné :)"
Mazochista vagy? :)
Arról zörög a haraszt Hódmezővásárhelyen, hogy történt már pár alapos verés a Lázár háznál. Sőt, Zita-asszony néhány foga éppen az egyik verés miatt pótlás...
Arról is zörög a haraszt, hogy akkor is éppen elgyepálta Zita-asszonyt, amikor elkezdte a rendőrséget kritizálni. Olyannyira összeverte, hogy rendőrségi ügy súlyú volt.
Legjobb védekezés a támadás, csak ezzel az a vadbarom Lázár éppen azt bizonyította:
nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél.
Diktátor, de nem mindenkivel szemben mer Döbrögi lenni:
a szégyenlistára rápillantva látszik, hogy Lázár a "szavazóbázisnak" a s..gét se meri megszagolni!
Lázár olyan, mint a mesebeli Szaniszló, a vaddisznó:
Hatalmaskodó, örök békétlen fickó. Kivált, ha olyan apró legény akad az útjába, mint Mókus Marci, az előtt szívesen fitogtatja erejét. Ha véletlenül jó kedvűen ébred is, nem mutatná, mert azt hiszi ártana tekintélyének.
Hörög, fujtat, csak úgy reszket méltatlankodó haragjában. Szeme szikrázik a haragtól.
Még a fának is meg akarja mutatni, hogy vele aztán nem kukoricázhat senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!