Fideszesek ezek után hogy tudtok fideszesek maradni?
A Nő facebookja: [link]
(Még egy külön dolog, de (lehetséges) bizonyíték, hogy nem végezne teszteléseket: [link] )
Azt a videót direkt raktam zárójelbe és még azt is odaírtam, hogy lehetséges bizonyíték. Olvastam a kommenteket és nekem pont úgy jött le, hogy az anyukával értenek egyet. De ez a videó nem a témához tartozik, úgyhogy hagyjuk is.
Légyszives arra válaszolj, hogy hogyan lehet egy civil üldözése a véleménye miatt nem diktatórikus!
17 ha több adat áll rendelkezésre, akkor viszontl a hivatalos kormányoldalon valótlan információkat közölnek, hiszen ott feketén-fehéren le vannak írva, hogy mennyi teszt lett elvégezve...mivel egy embert célszerű minimum 2x tesztelni, mert elsőre nem biztos, hogy kimutatja a vírust, így osszuk el legalább 2-vel, de lehet valakit 3x is teszteltek, szóval lazán lehet, hogy 30-40ezer embert teszteltek le a lakosságból idáig...az oldal szerint...ha nincs így, és suttyomban többmillió embert leteszteltek már, csak nem mondják el az eredményt, akkor az ugyanúgy a valóság ferdítése és a statisztika hamisítása...:D
megint oda lyukadunk ki, hogy a kormány terjeszthet bármit büntetlenül, mindenki más meg csak egyetérthet velük, más verzió nem lehet, mert rádtörik az ajtót és elvisznek.
25: Megint nem sikerült értelmezni amit írtam, de segítek:
Az, hogy nem közölnek minden adatot, nem azt jelenti, hogy suttyomban leteszteltek sokkal több embert a hivatalosnál, csak elhallgatják. Egy szóval sem azt jelenti, hogy ami a koronavirus.gov.hu-n van, azok a számadatok hiányosak lennének.
A "nem közölnek minden adatot" kifejezés azt jelenti, hogy vannak olyan statisztikai adatok, amelyeket nem hoznak nyilvánosságra, csak a szakemberek férnek hozzá. Nem pedig azt, hogy a közölt adatok hiányosak.
Szóval bizony a kormánynak több adat áll rendelkezésére, nekünk meg csak az az 5 szám, amit odabiggyesztettek. Remélem ezúttal érthetően fogalmaztam.
Itt maga a fidesz terjeszti a rémhíreket.
Ráadásul ott van még a tejhatalmi kis magán akció, és ami már körbe lett írva, nulla szólásszabadság...
"Magyarország jobban teljesít". Ez az egész egy rossz vicc, ami ebbe az országba megy. A butító narancsmédia meg sikeresen uszítja az embereket egymás ellen.
28: TEJhatalmi... az :D Ki vagy te, Kunhalmi Ági? :DDD
Erről a teljhatalmi mizériáról csak annyit, hogy a Parlament most is ülésezik és szavaz törvényekről. Most akkor hogy is van ez a "kikapcsolták a parlamentet" duma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!