Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek ezek után hogy...

Fideszesek ezek után hogy tudtok fideszesek maradni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A Nő facebookja: [link]

(Még egy külön dolog, de (lehetséges) bizonyíték, hogy nem végezne teszteléseket: [link] )

2020. máj. 1. 22:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
A "bizonyítékként" linkelt videó hozzászólásait nem olvastad el? Rávílágatanak mekkora kamu az egész
2020. máj. 2. 14:28
 22/36 A kérdező kommentje:

Azt a videót direkt raktam zárójelbe és még azt is odaírtam, hogy lehetséges bizonyíték. Olvastam a kommenteket és nekem pont úgy jött le, hogy az anyukával értenek egyet. De ez a videó nem a témához tartozik, úgyhogy hagyjuk is.

Légyszives arra válaszolj, hogy hogyan lehet egy civil üldözése a véleménye miatt nem diktatórikus!

2020. máj. 2. 14:34
 23/36 anonim ***** válasza:
20%
Én úgy látom, hogy nem gyenge feltűnési viszketegsége van a nőnek, örül a népszerűségnek, megkapta amit akart. Én nem bántanám, csak rosszabb lesz.
2020. máj. 2. 14:46
 24/36 A kérdező kommentje:
És ha feltűnési viszketegsége van? Nem lesz tőle rosszabb ember, ellenben azokkal, akik eljárást indítanak ellene.
2020. máj. 2. 17:59
 25/36 anonim ***** válasza:
35%

17 ha több adat áll rendelkezésre, akkor viszontl a hivatalos kormányoldalon valótlan információkat közölnek, hiszen ott feketén-fehéren le vannak írva, hogy mennyi teszt lett elvégezve...mivel egy embert célszerű minimum 2x tesztelni, mert elsőre nem biztos, hogy kimutatja a vírust, így osszuk el legalább 2-vel, de lehet valakit 3x is teszteltek, szóval lazán lehet, hogy 30-40ezer embert teszteltek le a lakosságból idáig...az oldal szerint...ha nincs így, és suttyomban többmillió embert leteszteltek már, csak nem mondják el az eredményt, akkor az ugyanúgy a valóság ferdítése és a statisztika hamisítása...:D

megint oda lyukadunk ki, hogy a kormány terjeszthet bármit büntetlenül, mindenki más meg csak egyetérthet velük, más verzió nem lehet, mert rádtörik az ajtót és elvisznek.

2020. máj. 2. 19:47
 26/36 anonim ***** válasza:
62%
Úgy, hogy az IQ-juk nincs 100. Erre alapoz a Fidesz. Ne várj belátást, az magasabb szintű mentális képesség, ad acta képtelenek rá.
2020. máj. 2. 19:52
 27/36 anonim ***** válasza:
21%

25: Megint nem sikerült értelmezni amit írtam, de segítek:

Az, hogy nem közölnek minden adatot, nem azt jelenti, hogy suttyomban leteszteltek sokkal több embert a hivatalosnál, csak elhallgatják. Egy szóval sem azt jelenti, hogy ami a koronavirus.gov.hu-n van, azok a számadatok hiányosak lennének.

A "nem közölnek minden adatot" kifejezés azt jelenti, hogy vannak olyan statisztikai adatok, amelyeket nem hoznak nyilvánosságra, csak a szakemberek férnek hozzá. Nem pedig azt, hogy a közölt adatok hiányosak.

Szóval bizony a kormánynak több adat áll rendelkezésére, nekünk meg csak az az 5 szám, amit odabiggyesztettek. Remélem ezúttal érthetően fogalmaztam.

2020. máj. 2. 20:07
 28/36 anonim ***** válasza:
35%

Itt maga a fidesz terjeszti a rémhíreket.

Ráadásul ott van még a tejhatalmi kis magán akció, és ami már körbe lett írva, nulla szólásszabadság...

"Magyarország jobban teljesít". Ez az egész egy rossz vicc, ami ebbe az országba megy. A butító narancsmédia meg sikeresen uszítja az embereket egymás ellen.

2020. máj. 4. 17:56
 29/36 anonim ***** válasza:
34%

28: TEJhatalmi... az :D Ki vagy te, Kunhalmi Ági? :DDD

Erről a teljhatalmi mizériáról csak annyit, hogy a Parlament most is ülésezik és szavaz törvényekről. Most akkor hogy is van ez a "kikapcsolták a parlamentet" duma?

2020. máj. 4. 18:01
 30/36 anonim ***** válasza:
2020. máj. 4. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!