Fideszesek ezek után hogy tudtok fideszesek maradni?
A Nő facebookja: [link]
(Még egy külön dolog, de (lehetséges) bizonyíték, hogy nem végezne teszteléseket: [link] )
ez olyan, hogy kinek mi a rémhír...például ha kristálygömbön kívül nincs más forrás arra vonatkozóan, hogy október-novemberben valószínűleg jön egy második hullám, akkor a napokban Orbán Viktor is csak rémhíreket terjeszt...mint ahogyan arról sincs átfogó információ, hogy miért pont hétfőn fog tetőzni a járvány, amikor még 80ezer tesztet sem végeztek el?
ezek mind találgatáson alapuló, bizonyíték nélküli közlemények...ha 2 hét múlva is ugyanolyan tendenciával nő az új betegek száma, akkor kimondhatjuk, hogy a tetőzés napja is egy kitalált adat volt, ami megtévesztett embereket.
Kitettem a nőnek a facebookját is, amin látszik, hogy nem egy "nyerészkedő rémhírterjesztőtől" van szó. Folyik a nyomozás ellene, azért, mert véleménye volt. Ez egyenes út a diktatúra felé. Látszik, hogy ez a törvény valóban nem az igazi rémhírterjesztők ellen van, hanem a kormányt bíráló emberek ellen. Ha bármit mondasz a koronavírusról, akkor le lehet téged csukni rémhírterjesztés címén. Sőt, még az egyik cikkbe az is benne van, hogy "rossz fénybe mutatja be az ellátórendszert", amikor csak egy kis logika kell hozzá és rá lehet jönni, hogy valóban hazudnak a tesztelések számával kapcsolatba. A youtube videó is azt bizonyítja. Ha meg az ellenzék is támogatja ezt, akkor az nem mondható valami jó ellenzéknek.
08:24 is jól leírja. Ha már rémhírterjesztés, akkor Orbán vagy Celíliát is lehetne csukni.
12:
Tudod van különbség aközött, amikor valaki a szakértők számításai alapján kijött dátumot teszi nyilvánossá, és aközött, amikor valaki úgy állít hazugságokat, hogy azok semmilyen szinten nincsenek alátámasztva.
A tudomány is tévedhet, de attól még az nem lesz rémhír meg álhír sem.
De ez a nő VÉLEMÉNYT mondott és az igazságot azzal, hogy nem végeznek elég tesztelést.
Orbánék meg minden megszólalásunkál mást mondanak. Még ha az igazat is mondják, akkor sem kell üldözni egy civilt a véleménye miatt. Ez diktatúra.
14-es, akkor mondjuk másképp.
én azt állítom, hogy hazudnak, nem lesz 4-én tetőzés, a fentebb leírtakra hivatkozva, hogy nincs annyi adat, hogy ezt így meg lehessen mondani, akkor értem már jönne a rendőrség, mert rémhíreket terjesztek...holott nekem pont annyi információm van alátámasztani ezt az állítást, mint amennyi a kormánynak van az ellenkezőjéről...
ez a nő pedig a saját tapasztalait osztotta meg, semmi valótlan nincs abban, hogy hogyan tesztelik az embereket...az a szégyen, hogy ebben az országban ez tényleg így működik, hogy van, aki még kételkedik is, és szembeállítja olyan dolgokkal, amikre tényleg semmi alap nincs, és annak ad igazat.
"én azt állítom, hogy hazudnak, nem lesz 4-én tetőzés, a fentebb leírtakra hivatkozva, hogy nincs annyi adat, hogy ezt így meg lehessen mondani, akkor értem már jönne a rendőrség, mert rémhíreket terjesztek...holott nekem pont annyi információm van alátámasztani ezt az állítást, mint amennyi a kormánynak van az ellenkezőjéről..."
Ebben csak ott a bibi, hogy rohadtul nem ugyanannyi adat áll rendelkezésedre mint a kormánynak, hiszen utóbbi nem hoz nyilvánosságra minden adatot.
"A kormány eddig össze-vissza mondott mindent pl. régen csak a betegeknek kellett maszkot viselni, most meg mindenkinek kötelező."
Változnak a szabályok, ennyi. Korábban nem volt elég maszk az országban ezért nem tették kötelezővé. Ezt Orbán is elmondta pár hete. Azóta milliószám érkeztek a maszkok, szóval most már nyugodtan el lehet rendelni ilyet.
Devte valami orbánfóbiás hülyegyerek lehetsz, akinek tökmindegy mit mond az ember. Te eldöntötted, hogy Orbán a sátán és diktatúra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!