Ti, hogy látjátok a Jobbik helyzetét?
Figyelt kérdés
Én úgy láttom, hogy újra a jó úton vannak! Ezt jól mutatja a támogatottsága is.
Fidesz :51%
Jobbik :12%
Dk :12%
Momentum:10%
MSZP:7%
Mi Hazánk :3%
LMP:2%
MkKP:2%
Egyéb pártok 1%
Csak tudnám, hogy ki az a hülye aki a Fideszt támogatja.
2020. máj. 1. 17:33
1/8 anonim válasza:
Az MKKP-t kivéve az összes párt hulladék.
3/8 anonim válasza:
Szerintem a 2018-as választás előtt a Jobbikkal szemben volt egy nagy várakozás, hogy sikerül megszorongatni a Fideszt, esetleg még oda jutnak, hogy a mérleg nyelve lehetnek. Ez nem jött össze. Vona távozása, a pártszakadások és a második elnökcsere után, én úgy látom, hogy a színes ellenzék egyik pártja, ha együtt indulnak az O1G mozgalom nevű siserehaddal 2022-ben győzni biztos nem fognak, ha mégis, az éveken át tartó kormányválságoknak csak az ország fogja meginni a levét. Mert senki ne gondolja, hogy működőképes lesz egy MSZP-Párbeszéd-DK-LMP-Momentum-Jobbik koalíciós kormányzás.
4/8 anonim válasza:
Kb. egyenlő pártokból áll az ellenzék. Hogy most épp 5% vagy 15%, az mindegy. Egyedül az LMP-nek van oka valóban szomorkodni, ők kinyírták magukat.
5/8 anonim válasza:
Ezt melyik intézet hozta ki? A Nézőpont szerint rosszabbul állnak:
7/8 anonim válasza:
Saját magukat köpték pofán, amikor azt mondták, hogy a Gyurcsány korszak a demokrácia fénykora volt. Hogy nem sült le a pofájukról a bőr?
Nem kár egy ilyen szélkakas pártért. Megy a szemétdombra vagy beolvad a másik neoliba magyarellenes momentumba :XD
Ahová való...
8/8 A kérdező kommentje:
#6 Jakab megint jó beszédet nyomott Orbán pedig szokásokhoz kerülte a válasz adast inkább beszélt össze vissza minden féle hülyeséget! Most ne kerülje el a korona máskor pedig mindig
2020. máj. 1. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!