Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak külföldi városok...

Miért vannak külföldi városok magyar időjárásban?

Figyelt kérdés
Az m1-en van a sajtótájékoztató és jobb alsó sarokban mutatja közben az ideiglenes időjárást. Na már most azt vettem észre hogy négy külföldi várost is mutatnak (Nagykanizsa, Kassa, Ljubljana, Csíkszereda) és eddig én még nem láttam hogy mutatta volna ezeket csak a magyarokat. Most miért mutatja?
2020. ápr. 30. 10:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
Akkor még egyszer. Három nem magyarországi város van a listán: Kassa, Ljubljana és Csíkszereda. Engem egyáltalán nem zavar ez, jobban mondva abszolút nem érdekel. De ha már felmerült a kérdés, akkor elgondolkodtam a logikán a dolog mögött. Ha azt mondjuk, hogy a magyar lakosság alapján történt a szelekció, az nem magyarázza Ljubljanát és Kassát, miközben olyan települések, mint pl Dunaszerdahely vagy az említett Magyarkanizsa kimaradt. Ha történelmi okok vannak a háttérben, az Ljubljanát továbbra sem magyarázza, és egyáltalán mi köze a történelemnek ahhoz, hogy a jelenben hány fok van egy adott helyen. Egyedül Csíkszereda az, ami érthető.
2020. ápr. 30. 12:57
 22/23 anonim ***** válasza:
54%

"Mert ezek színmagyar lakta városok."

Mármint Kassa a maga kb 3%-os magyar lakosságával?

2020. máj. 1. 13:48
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
22: Akkor is jelentős lélekszám.
2020. máj. 1. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!