Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak külföldi városok...

Miért vannak külföldi városok magyar időjárásban?

Figyelt kérdés
Az m1-en van a sajtótájékoztató és jobb alsó sarokban mutatja közben az ideiglenes időjárást. Na már most azt vettem észre hogy négy külföldi várost is mutatnak (Nagykanizsa, Kassa, Ljubljana, Csíkszereda) és eddig én még nem láttam hogy mutatta volna ezeket csak a magyarokat. Most miért mutatja?
2020. ápr. 30. 10:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a kérdező Magyarkanizsára gondolt...????

Másképp tényleg irtó gááááz….

2020. ápr. 30. 11:10
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es igen erre gondoltam csak rosszul írtam, aztán már nem tudtam javítani!
2020. ápr. 30. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Mert ezek színmagyar lakta városok. Régen Magyarországhoz tartoztak, ha nem tudnád.
2020. ápr. 30. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Magyarkanizsa,zavar,hogy a lakosság 87%-a Magyar?

Magyarkanizsa polgármestere magyar,a város címerében egy huszár van,és ezek után azt mered állítani,hogy "külföldi" városokat mutatnak...

Milyen ember vagy te?

2020. ápr. 30. 11:36
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Csíkszereda érthető, mert 80%-a a lakosságnak magyar nyelvű, és gondolom fogható az M1 arrafelé (és itt javasolnám, hogy ennek ellenére ne nézzék!). Kassa viszont abszolút szlovák város, akármi volt a történelemben, ráadásul időjárásilag nem lehet túl nagy különbség például Miskolchoz képest. Talán Poprád vagy Besztercebánya informatívabb lenne, mint inkább hegyvidéki városok. Ljubljanát még a történelem sem indokolja, én inkább Zágrábot, sőt Rijekát tenném be, ha mindenképp kell abból a régióból egy város. Amúgy ha teljesen őszinték vagyunk, tökmindegy az egész, nyilván senki nem onnan tájékozódik az időjárásról. Csak egy helykitöltő, hogy ne legyen olyan üres a képernyő sarka.
2020. ápr. 30. 11:44
 16/23 anonim ***** válasza:
68%

"Mert ezek színmagyar lakta városok. Régen Magyarországhoz tartoztak, ha nem tudnád."

Kassa nem színmagyar távolról sem (kb 3%), Ljubljana pedig sosem tartozott Magyarországhoz.

2020. ápr. 30. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:
28%

"Kassa nem színmagyar távolról sem (kb 3%), Ljubljana pedig sosem tartozott Magyarországhoz."

Jajj mindig van egy okostojás aki mindenben beleköt...

Mindenki tudja,nem is azért van kint.. azért mert 1000 szállal kötődik a Magyar kultúrához Magyar történelemhez,identitáshoz...és ebbe is bele kell kötnöd? Mi értelme van?

(1910-ben a lakosság 76% magyar)

2020. ápr. 30. 11:59
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
2020 van és az aktuális hőmérsékletet írják ki, nem az 1910-ben mértet. Szerintem.
2020. ápr. 30. 12:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi maradt meg abból amit írtam ,a zárójelben az 1910?

Szép...

2020. ápr. 30. 12:17
 20/23 anonim ***** válasza:
79%

Kedves 68-as!

A kb. 3 % is azt jelenti, hogy több, mint 7000 magyar él ott. A történelmi jelentőségét meg miért is kéne figyelmen kívül hagyni?

Az meg nonszensz, hogy "időjárásilag nem lehet túl nagy különbség például Miskolchoz képest". Akkor ennyi erővel Egert se mutassák, mert túl közel van Miskolchoz? (Egerből Miskolcra autóval kb. 60 km, míg Miskolcról Kassára több mint 80!)

2020. ápr. 30. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!