Miért vannak külföldi városok magyar időjárásban?
Figyelt kérdés
Az m1-en van a sajtótájékoztató és jobb alsó sarokban mutatja közben az ideiglenes időjárást. Na már most azt vettem észre hogy négy külföldi várost is mutatnak (Nagykanizsa, Kassa, Ljubljana, Csíkszereda) és eddig én még nem láttam hogy mutatta volna ezeket csak a magyarokat. Most miért mutatja?2020. ápr. 30. 10:39
1/23 anonim válasza:
Biztosan csak tévedtél...
Javítsd kérlek a kérdésedet.
(Remélem tudod mire célzok.)
2/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Már általános iskolában tanulsz Magyarország történelméről eleget ahhoz hogy megértsd és tudd a választ. Nem sikerült?
Akkor hidd azt hogy azért, mert a tévécsatorna nézői ezen területekről IS kerülnek ki. Aztán idővel majd csak-csak feldereng, hogy magyarok élnek ott is.
3/23 anonim válasza:
Nagykanizsa külföldi város?????? Hát már ezt is elcsatolták? Nem mondta a TV de nem lepődök meg. Mindent elhallgatnak.
4/23 A kérdező kommentje:
Elnézést én írtam rosszul Nagykanizsát!
2020. ápr. 30. 10:47
5/23 A kérdező kommentje:
Persze azt tudom hogy élnek magyarok csak eddig nem láttam hogy mutatta volna ott is
2020. ápr. 30. 10:48
6/23 anonim válasza:
Nagykanizsába amúgy elég a személyi, vagy útlevél kell? Székesfehérvárról mennék. Lécci segítsetek!
7/23 anonim válasza:
Mivaaaan…??? Nagykanizsára útlevéllel akarsz menni? :-DDD
8/23 anonim válasza:
Hallod te kő alatt laktál eddig?
Mi az,hogy külföldi városok?
Nagykanizsa,Kassa,Csíkszereda???
Tudod,hogy Kassának mekkora szerepe volt a Magyar történelemben? Vagy ,hogy Csíkszeredában a lakosság több mint 85% Magyar?!
Nem attól lesz Magyar egy város mert a "határon" belül van!
9/23 anonim válasza:
"Na már most azt vettem észre hogy négy külföldi várost is mutatnak (Nagykanizsa" Hányas voltál földrajzból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!