Puzséristák, titeket nem zavar, hogy Puzsér kb. kétnaponta tölt fel videókat, amiben valakivel beszélget 2 méternél kisebb távolságban?
"Szóval nem zavarja őket, ezt szűröm le az első két válaszból. Puzsérnak joga van a kijárási korlátozást megszegni azért, hogy kapja a kattintásokat youtubeon (Ja, ő nem a kattintásokért csinálja, bocs elfelejtettem)."
Én még a jutubon se szereplek mégis leszarom a korlátozást, akkor mi van? Én mér csinálom szerinted készpénzér? :D
Szerintem nem szegte meg a korlátozásokat, de mindegy...
Az ominózus videókból (talán 4db) legalább 2db még április hatodikán készült.
De a többiben SEM hiszem, Hogy megszeg bármit is, a korlátozás nem arról szól, hogy TILOS kilépni a lakásból ha nem boltba, nem patikába vagy nem dolgozni mész... Van egy hosszú lists, shop le vannak írva, Hogy még MIT lehet...
Amúgy ha az idösek és szervi betegek, valamint hozzátartozóik betartják a "szabályokat", akkor igazából Puzsérnak, vagy másnak nem is nagyon kell, egyedül azt, hogy 09-12 óra között nem mennek boltba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!