Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzséristák, titeket nem...

Puzséristák, titeket nem zavar, hogy Puzsér kb. kétnaponta tölt fel videókat, amiben valakivel beszélget 2 méternél kisebb távolságban?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 28. 22:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ami Puzsérnak nincs, hiszen veszélyezteti mások egészségét.
2020. ápr. 28. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:

"Szóval nem zavarja őket, ezt szűröm le az első két válaszból. Puzsérnak joga van a kijárási korlátozást megszegni azért, hogy kapja a kattintásokat youtubeon (Ja, ő nem a kattintásokért csinálja, bocs elfelejtettem)."

Én még a jutubon se szereplek mégis leszarom a korlátozást, akkor mi van? Én mér csinálom szerinted készpénzér? :D

2020. ápr. 28. 23:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Mert te is ugyanúgy utálod a társadalmat, semmilyen empátiát nem érzel más emberek irányába.
2020. ápr. 28. 23:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Puzsér akkora empátiát érez az emberek iránt, hogy néha kb. tönkre is megy miatta. Neked ezek szerint nincs meg, amikor a beteg és elesett embereket a műsorában mutogató Hajdú Péter ellen harcolt. A Sétáló Budapest koncepció mellett is az egyik legnagyobb érve az volt, hogy a szmogos levegő évekkel rövidíti meg a belvárosiak életét. Több empátia van benne, mint bármelyik Fideszes politikusban, akik szándékosan hergelik a közhangulatot különböző társadalmi csoportok ellen.
2020. ápr. 28. 23:59
 15/17 A kérdező kommentje:
A fidesz-szavazók is csak azért szavaznak Orbánra, hogy neked jobb legyen és ne erőszakolják meg migránsok a feleséged.
2020. ápr. 29. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szegte meg a korlátozásokat, de mindegy...

Az ominózus videókból (talán 4db) legalább 2db még április hatodikán készült.

De a többiben SEM hiszem, Hogy megszeg bármit is, a korlátozás nem arról szól, hogy TILOS kilépni a lakásból ha nem boltba, nem patikába vagy nem dolgozni mész... Van egy hosszú lists, shop le vannak írva, Hogy még MIT lehet...

Amúgy ha az idösek és szervi betegek, valamint hozzátartozóik betartják a "szabályokat", akkor igazából Puzsérnak, vagy másnak nem is nagyon kell, egyedül azt, hogy 09-12 óra között nem mennek boltba, stb.

2020. ápr. 29. 22:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Ki kell hogy ábrándítsalak, nincs benne az hogy találkozgathatsz másokkal.
2020. ápr. 29. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!