A kettő eddig szerintem szép frontfogamból letört egy kisebb darab, és nagyon zavart, a befele eső végénél. nem szörnyű egyátalán, de esztétikailag zavar. mit lehet vele kezdeni?
Ma leugrottam fogászatra megmutatni, azt mondták semmit se kell vele csinálni mivel csak esztétikai, és ilyen minimális 1 mm-es éllel nem tudnak mit kezdeni..
Mondtam hogy a befele eső vége recés, és azt piszkálom a nyelvemmel állandóan.. azt mondta lepolírozza.. de azt vettem észre hogy a kifele eső részén is sikerült,pedig azzal semmi bajom sem volt a hiányzó darabon kívül.. így még nagyobb lett az az 1mm-es kb letörés..(kb 1,5mm) (ha tudom ezt, nem is csiszoltatok rajta hátul se, annak tudatában hogy az elejét is sikerül.. ) mit lehet ezzel kezdeni? hozzá tudnak csiszolás nélkül valamit ragasztani? egyszerűen nem hiszem el hogy nem tudnak vele kezdeni semmit se.. Viszont végképp nem akarom hogy még többet leszedjenek az amúgy meg jó fogamból..
ha mégis kipótolnák, csiszolással, attól félek hogy az a darabka egy idő után elütne az egész fogsoromtól, és még rosszabb lenne mivel nem patyolat fehér a fogam..
tudom hogy ez ilyen 'vicc' kategória, de mégis zavar.
itt egy kép róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!