És, akkor mi lesz, mit fognak velem csinálni, mire számítsak, ha én nem veszek fel pl. maszkot?
Azt olvastam, hogy a kormány jövőhéttől lrhet bevezeti, hogy az egész országban kötelező mindenkinek, hordani maszkot. Mondjuk úgysem vezeti be szerintem.
Pont olyan ember vagyok aki sokat utazik tömegkőzlekedésen, boltba járok, de én az biztos, hogy nem veszek fel maszkot. Ha nem veszek fel, semmi szabályéstést nem követek el, mert nincs benne semmi rendeletben.
Ha bevezetik és nem veszek fel maszkot, úgy járkálok, mit fognak szólni, mondani, csinálni?
Csak azért kérdezem, mert Budapesten kötelező, de ha valaki nem veszi fel, nem büntetik meg.
Most egy másik dolgot hadd mondjak.
Van aki meg maszkot keres, kutat, sehol nem kap, mert ő abban szeretne járni. Nagyon nehéz hozzájutni, gyógyszertárakra ki van irva, hogy hiány van. Arra nem gondolnak, hogy honnan lesz mindenkinek maszkja, ha nehéz hozzájutni? De legyen?
Ne hagyd magad, pont te, te, aki aztán tényleg nem akárki vagy, te nehogy már maszkot vegyél föl. Te, te kis huncut, mutasd meg nekik, hogy téged nem olyan fából faragtak , te nem vagy olyan, akire csak úgy rá lehet adni egy maszkot! Te vagy az igazi hős, hiszen te minden körülmények között is maszk nélkül vásárolsz és tömegközlekedsz!
Ui.: Remélem nem úszod meg pénzbírsággal, és addig balhézol, amíg gyorsított eljárásban kapsz egy 30 napos elzárást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!