Hát csak sikerült terhesen fogproblémát csinálni. Mire számítsak?
Rongenezni is lehet
Leven a fejedet nezik nem a hasad 😄
A mai rongengepek mar a sugarzas nagyon ki szazalekal mukodnek igy ha a hasadat rongeneznek az sem lenne gond.
Lehet röntgenezni, nekem kellett is az egyik fogam.
Azt mondtàk hogy a mai gèpek màr olyanok, mintha 10 percet tartòzkodnèm a napsütèsben 🤷♀️☺️
Oké, hát itt Angliában (vagy ezen a gyász helyen) nem kezeltek. Elkezdi a fogdoki, menjek vissza ha fáj, addig nem tud mit csinálni. Mondom esetleg penicilin alapú antibiotikum? Az nem árt a babának. Szerinte az nem biztos hogy használna. Mondom esetleg kihúzni? Nagyobb volumenű dolgokat nem szoktak terhesség alatt... Hát ez remek.
Most egyébként már nem csak érzékeny hanem konkrétan fáj, de időpontjuk meg már nincs jövőhétre. És ez volt a sürgősségi fogorvos, mindenhol máshol heteket kellene várni. Ez nem London kisebb város. Nem tudom még mi lesz, ez így elég veszélyes a babára és baromira fáj is. Még arra is gondoltam, hogy fogok egy tűt felforrósítom és kiszúrom magamnak a fenébe. Listerine-es szájöblögetővel próbálom fertőtleníteni. Mit csináljak, van ötletetek? Menjek be a maternity központba? Ott van egy magyar nővérke lehet tudna segíteni... Hétfőn (mivel nincs nyitva hétvégén a közeli fogdoki) felhívom őket, hátha megsajnálnak. Addig bármi ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!