Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » OV Miért nem adott egyértelmű,...

OV Miért nem adott egyértelmű, egyenes választ a kérdésre? Továbbra is egy ország várja a válaszát, vajon sikerült megértenie? Több idekapcsolódó kérdés lent, "fiatal fejjel".

Figyelt kérdés

[link]

A megosztáshoz kapcsoltam a lényeget is, a videó ott fog elindulni, ahol a kérdés van.

Miért nem adott egyértelmű választ? Miért támadással, nem pedig egy "Igen" vagy egy "Nem" válasszal? A kérdés egyszerű volt. "Támogatja?" Akkor?

19 vagyok. A kérdést még nekem is sikerült megérteni. A következő alkalommal én is szavazhatok. Ha egy ilyen egyszerű, piszkosul jó kérdésre nem képes őszinte, egyenes választ adni, hogy bízhatnak benne mások, hogy hihetik el, hogy ő jót akar Az Országnak? Munkahelyeket menthetne meg az Ő adójukból, emberek tízezreit menthetné meg (ha csak a munkanélkülieket, nem a munkanélküliek Családját nézzük (ami nyilván nagyobb szám(munkanélküli + gyerek/pár)), mégsem adott választ a kérdésre, pont Ő volt most az, aki Politizált.

"Nem osztályharcra, hanem megegyezésre van szükség"

"Válság idején a vádaskodás helyett a legfontosabb mégiscsak az ország érdeke volna"

Magyarország ÉRDEKE, hogy választ adjon erre a kérdésre, és ha NEMLEGES a válasz, INDOKOLJA MEG!

"Válság idején összefogásra és nem pártpolitikára van szükség", mégis Ő adott olyan választ, amilyet ("nem jobbikos, hanem 'ballikos'")...

AKKOR MÉGIS MIRE???

2020. ápr. 28. 11:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Milyen provokáció? A (törölt) kommentelők a provokatívak, ahogy ebben a moderátorok is egyetértenek. Én azt kérdeztem, hogy Orbán miért nem volt képes egyenes választ adni a (saját szavai alapján "nem idevaló") politizálás, harc helyett. Én ezt párttól függetlenül kérdezem, mert az életemmel játszik (és ezt mások nevében is mondhatom)...
2020. ápr. 28. 14:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a provokáció, amit Jakab kérdezett. Hogy miért nem fizetnek Mészárosék.

2020. ápr. 28. 14:17
 13/21 anonim ***** válasza:

#8 "#6 ezzel csak annyi probléma van ,hogy nem "1-2 nagyvállalkozót" büntetnének. (itt nem a számon, hanem az alanyon van a hangsúly)"

Ezt hogy értetted?

2020. ápr. 28. 14:25
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert a sok fideszes birkának ez a megfelelő válasz, aki pedig nem az ő szavazójuk, az meg szimplán nem érdekli.
2020. ápr. 28. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Nekem többek között ez is tetszik Orbánban, hogy ilyen kérdésekre nem válaszol, hanem felolvas valami teljesen más témáról. Ezzel lehet a legjobban idegesíteni az ellenzékieket, Jakabnak is olyan feje volt, hogy majdnem szétpattant a dühtől. Személyeskedő, sértő kérdésekre nem is lehet normálisan válaszolni. Így semmivel nem lehet megvádolni a miniszterelnököt, nem ad támadási felületet, illetve érezteti is, hogy vicc az egész parlament és úgyis az van, amit ő akar.
2020. ápr. 28. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:
7%

15.

Személyeskedő kérdések a közpénzről, amire nem csak az ellenzék, hanem az adófizetők sem kapnak választ. Ekkora birkának születni kell vagy már saját nevelésű vagy?

2020. ápr. 28. 16:10
 17/21 anonim ***** válasza:
7%
Mindenki tudja, hogy hova megy a közpénz, mi változna, ha Orbán beismerné, hogy ellopják? Az ellenzék ujjongana, hogy kiderült valami, ami eddig is nyilvánvaló volt, a Fidesz meg elvesztené a következő választást. Engem pont nem érdekel, hogy mit csinálnak a pénzemmel, amíg normális életkörülményeim vannak, jó fizetés, infrastruktúra fejlesztés, stb. Úgy is nézhetjük, hogy ez egy szükséges rossz, ezzel kell együtt élni, de ha összehasonlítjuk a pártok cselekedeteit, akkor mindenképp az jön ki, hogy a Fidesz a legjobb választás. De ez nem jelenti azt, hogy ez egy jó kormány, mert szar, úgy, ahogy van, de a felhozatalban nincs nála jobb. Az, hogy 50 helyett 200 millióból építenek meg egy járdát, még mindig jobb, mintha nem csinálnának semmit:)
2020. ápr. 28. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Igazából ez Jézusi magatartás. Nem süllyed le a támadói szintjére, hanem higgadt marad.

2020. ápr. 28. 16:31
 19/21 anonim ***** válasza:
23%

Illetve

Bort iszik és vizet prédikál.

Így már stimmel.

:)

2020. ápr. 28. 16:38
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
"Bort iszik" (meg töményet) az az alkesz GYF.
2020. ápr. 28. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!