Magyarországon miért nem tesztelnek akkor, amikor egyértelmű tüneteit mutatják a koronavírusnak? Ráadásul egy 2 éves kisgyereket?
Itt az eredeti cikk:
Ezek alapján egyértelműen elmondható, Európa egyik legeslegrosszabb egészségügyével rendelkezünk, csapnivaló, hanyag orvosokkal, akik akár a halálba is küldtek volna egy gyereket. Ilyen esetben a kormány nem szégyenli magát, hogy pont az egészségügyön és a dolgozókon spórol?
Egyet nem értek:
Hogy lehet az, hogy a gyerek koronavírusos volt, de a szülei nem? Mikor ők gondozták, vigyáztak rá miközben a gyermek köhögött, tüsszögött?
Hát, én eléggé kételkedő vagyok a hír tartalmát tekintve.
Mindenhol arról van szó, hogy mennyire fertőz a koronavírus, most meg elénk teszik hogy a gyerek, aki köhögött, tüsszögött igen súlyosan, tehát nyilván nem 2 méterre tőle voltak a szülei - az nem fertőzte meg őket?
Meg hogy jön ehhez hogy "a kormány nem szégyenli magát, hogy pont az egészségügyön és a dolgozókon spórol?" Mi ebben a spórolás? Ott volt az ügyelet is, ott volt a háziorvos is. Nem a kormány nem ment oda a gyerekhez hogy megvizsgálja ahogy a dolga lett volna. Talán jobb is lenne ha spórolna ilyen esetben a kormány és nem adna fizetést olyanoknak, akik éppen csak a munkájukat nem végzik el. De tényleg nem értem, hogy mindehhez mi köze a kormánynak?
"Európa egyik legeslegrosszabb egészségügyével rendelkezünk"
A legjobbal, mert nalunk mar van ra gyogyszer, a cikkbol:
"kapott gyógyszert ... már jól van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!