Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik társadalmi osztályból...

Melyik társadalmi osztályból áll a fidesz "szavazótábora"?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 09:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
#19 Folyamatosan mocskoljátok azokat akik nem a kedvenceitekre szavaztak. Tényleg nem veszed észre hogy pont emiatt szavaznak az ellenzékiek általad kedvelt tagjaira egyre kevesebben?
2020. ápr. 29. 21:49
 22/22 anonim ***** válasza:
75%

Kedves #21! Nem hinném, hogy mi mocskoljuk a Fideszes szavazókat, igaz, az ellenzéki oldalon is van egy pár vállalhatatlan személy, akik egy egész közösséget tesznek komolytalanná. De az âltalam említett csoportokban keményen megy a gyűlölködés, főleg Facebookon. Szerinted az nem szánalmas, amikor kiírja a kormánypárti néni, hogy "Isten, haza, család" , erre más ember halálát kívánja, gondolok itt akár egy másik, egyszerű állampolgárra, csak mert más véleményen van. Ez egy kicsit non sense, nem gondolod? És az a szomorú, hogy ilyenek vannak túlsúlyban.

Vagy mondok egy személyes esetet is:

Egyszer nyári szünetben utaztam be a városba, amikor átszálltam volna a villamoara, akkor kettő 50+ hölgy beszólt nekem, idézem: "A mai fiatalok p@tkányok és mind hazaárulók, mert a nemzetpusztító Momentumra szavaznak, igen, rólad beszélünk." Igen ám, de honnan veszik, hogy Momentumos lennék? Csak azért, mert fiatal vagyok, nem jelenti azt, hogy velük szimpatizálok (csak szólok, nem politizálok, egyik párthoz se vonzódok). Hazaáruló lennék, mert liberális vagyok, úgy, hogy soha nem adtam hangot a nézeteimnek, mert szerintem ez mindenkinek a magánügye. És a legnagyobb baj a Fidesz szavazóbázisával, hogy a többség a Bayer Zsolthoz hasonló embereket tart mérvadónak, hiteles forrásnak, nem lehet velük észérveket ütköztetni (ez a normál vita) nem lehet, mert csak a kormánypropagandát böfögik fel (ellenzéki oldalròl is az ilyeneket kerülöm) vagy gyűlölködnek, gondolok itt a p@tkányozásra, hazaárulózásra, gyurcsányozásra. Vagy a másik, ami szintèn szánalmas, hogy ódákat és imákat írnak a miniszterelnöknek és a Fideszes politikusoknak, ezzel sokakban felébresztve azt a félelmet, hogy visszazüllik az ország az átkosba, amikor a pártfőtitkárt istenítették, látszik, hogy a kormánypárti szavazókban van egy ilyen nosztalgia, csak egy érdekesség: volt egy felmérés az ingatlanpiaccal kapcsolatban, inkább a Fideszes szavazók voltak azok, akik egységesíteni akarták az ingatlanárakat, ez például egy baloldali szociális tervezet, amit ugye éppen szidalmaznak, csak azért, mert balos.

#19 voltam

2020. ápr. 30. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!