Kik a Mi Hazánk Mozgalom szavazói? Milyen társadalmi/életkori csoportok szavaznak rájuk?
A Medián közvélemény-kutató cég szerint a Mi Hazánk így áll a különböző társadalmi csoportokban:
- 18-29 évesek: 3%
- 30-39 évesek: mérhetetlenek (1%-nál is kevesebb)
- 40-49 évesek: 1%
- 50-59 évesek: 1%
- 60 évesek és idősebbek: 1%
- országosan: 1%
Ez az adatsor valós lehet?
Kérdező!
Azt állítod (a fenti statisztikák alapján), hogy csak ennyi értelmes, egyenes gerincű, egészséges nemzettudattal rendelkező ember van Magyarországon?
Ha az általad felsorolt adatsor válós, az mindannyiunk szégyene!
Ezt soha nem fogod itt megtudni.
Én vegyész vagyok, Mi Hazánkos, leginkább kereszténynek mondanám magam (bár templomba nem járok, és vallom a többszöri leszületést). Könyvet írtam a gyerekneveléssel kapcsolatban. Harmincas férfi. Ebből mit tudtál leszűrni?
A Mi Hazánk Mozgalom szavazói nyerik meg a Fidesznek a választásokat, mert minimum 5%-ot elvisznek az Összefogástól, amikor így is nagyon szoros az állás. Ez van, ha a Jobbikot és Gyurcsányt egy pártba teszik.
Elő fog még kerülni olyan álbalos párt, akikre leadhatják a voksot azok, akik nem akarnak se Gyurcsányt, se "reform" Jobbikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!