Az emberek miért a kormányt hibáztatják a saját felelőtlenségük miatt?
"Magyarországon lehetetlen tartalékot képezni."
Érdekes módon nekem, és sok más embernek mégis megy.
Rengeteg helyzetbe nem látsz bele, hiába hiszed azt, hogy tudsz mindent.
Nem kötözködök, ez a szomorú valóság, nekem a mai napig egy fitying se megy félre, mert örülök, ha kaját veszek a testvéreimnek.
Ha kirúgnak- nincs a környéken nyitva semmi. Még a boltba se vesznek fel, mert onnan is rúgják ki az embereket.
Akkor én vagyok a hibás, vagy ki? Nem mindenki olyan okos, én elég buta is vagyok. Nem fogom tudni hirtelen informatikussá képezni magam, vagy bármi, hogy itthonról pénzt keressek.
Persze nem is szidok senkit, de érted. Főleg most nem mesés a helyzet, azoknak akik eddig nem tudtak félretenni, mert nem volt miből.
Nem mindenkinek ugyanaz a helyzete, ezt megérthetnéd, a feszültség szítása helyett.
"A kérdező kommentje:
"Magyarországon lehetetlen tartalékot képezni."
Érdekes módon nekem, és sok más embernek mégis megy."
Mert te ott tudtad hagyni a gázszerelői munkát és áttudtál menni a vagyonkezelői szakmába.
Ügyes vagy!
Az ilyen kérdések tökéletesen bizonyítják hogy a magyar állam megbukott. 2020-ban 10 éve dübörög a propaganda hogy erősödik a gazdaság, állítólag európai állam vagyunk szociális védőhálóval ezért fizetjük a világverő áfát és a fizetés 50%-at leadozzuk az államnak de amikor krízishelyzetben az államnak bármit is viszonoznia kéne akkor hirtelen sehol sincs a pénzünk. Kirúgtak? Ne is számíts segítségre. Nincs iskola? Oldd meg a gyereked tanítását és felügyeletét te magad. Kirakták a kórházból a beteg szülőd? Apold te!
Szóval engem csak két dolog érdekelne:
1) Miért kell ilyen iszonyatos pénzeket adni az államnak ha cserébe nem számíthatok rá?
2). Miért kell ennek az országnak kormány ha minden úgyis csak rajtam múlik és ők semmiért felelősek?
Az átlag magyar munkás helyzetet remekül leírtad kérdező. Dolgozz és kuporgass, nehogy kicsit utazni vagy szórakozni merj mert akkor megdogolhetsz ha bármi kis probléma van. Raadasul 4%-os infláció, 10%-os áremelések és félévente 30 forinttal dráguló euró mellett konkrétan nincs értelme takarékoskodni, villámgyorsan ertektelenedik az egész. Aztán megy a csodalkozas hogy menekülnek a fiatalok ha egy vegiggürcölt, öröm nélküli élet képe
az amit az ország nyújtani tud.
És ebben az a legdurvább hogy a hozzád hasonlók meg direkt tapsolnak ahhoz hogy rabszolga a silány írják őket és kopkoditek aki szeretne ebből kimászni.
a kérdésekre miért nem lehet dislikeot adni
a kérdező egy idióta
"Érdekes módon nekem, és sok más embernek mégis megy."
Persze,lehet.
Ha olyan helyen laksz,ahol a rezsibe,esetleg a kajába sem kérnek semmit tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!